FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mai face FCSB o încercare? Jucătorul din Liga 1 care insistă pentru transfer: „M-a anunțat că vrea să plece”

Ongenda // FOTO: Imago
Ongenda // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 12:17 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 14:23

La finalul meciului câștigat cu FC Argeș (1-0), Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani a anunțat că echipa îl va pierde pe Hervin Ongenda.

Mijlocașul ofensiv de 26 de ani mai are contract cu FC Botoșani până la finalul sezonului și l-a anunțat pe Valeriu Iftime că vrea să plece.

Ongenda vrea să plece de la FC Botoșani 

„Dacă Ongenda ar juca toate meciurile cu ambiţia şi cu devotamentul din seara asta, atunci i-ar creşte cu mult cota şi ar fi altceva. M-aş bucura enorm ca acest băiat să meargă într-un campionat și să producă bani pentru el şi pentru familia lui. 

De la mine e clar că vrea sa plece. Aşa mi-a zis şi nu mai vreau să insist. Asta e...”, a spus Valeriu Iftime la TV Telekom Sport.

900.000 de euroe cota lui Ongenda, potrivit transfermarkt

Mai face FCSB o ofertă pentru Ongenda?

FCSB ar putea încerca din nou să-l transfere pe francez, așa cum a făcut-o și în septembrie, după numirea lui Edi Iordănescu. Atunci, FCSB și FC Botoșani s-au înțeles asupra sumei de transfer, dar Ongenda a refuzat mutarea la echipa roș-albastră.

„Băiatul a fost foarte fair-play, a spus clar că nu vrea să se ducă. Niciodată nu a folosit asemenea cuvinte (n.r. - circul de la FCSB). Am fost de față când a avut loc discuția cu cineva de la clubul care l-a ofertat. A spus că nu se pune problema banilor. A fost o ofertă cu mult peste ceea ce reprezintă Liga 1.  A refuzat, a spus doar că vrea să rămână la Botoșani cu mine, până la sfârșitul contractului. Când am venit antrenor la Botoșani, mi s-a explicat clar ce înseamnă bugetul echipei. Atunci când vine o ofertă pentru oricare jucător, o ofertă bună din toate punctele de vedere, niciodată nu m-am opus. 

Nu văd de ce m-aș opune, pentru că, dacă m-aș opune, am pierde din două puncte de vedere, jucătorul și-ar pierde încrederea în noi, iar noi am pierde din buget”, a spus atunci antrenorul Marius Croitoru.

20.000de euro lunar și 50.000 de euro la semnarea contractului îi oferea FCSB lui Ongenda

Citește și: 

Internațional român la preț de Black Friday » Culisele transferului: clauze ciudate

Conflict între Marius Croitoru și Șeroni, imediat după Argeș - Botoșani! Nu a fost singurul moment tensionat din tabăra moldovenilor + Reacția lui Iftime

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dexter3
dexter3  •  07 Noiembrie 2021, 13:57

Normal ca mai face o incercare, doar se aproprie meciul direct, iar giobanul e renumit la bagat bațul prin gard.

mariluc
mariluc  •  06 Noiembrie 2021, 15:46

Cel putin 700.000 in Turcia sau peste 1 milion in golf sau Arabia ,ce sa faca la FCSB ., te apuca râsul dece spune presa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează