FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Operat de urgenţă » Nicolae Rainea a ajuns la cuţit din cauza unei răni la piciorul drept

În urma unei ancheta a Gazetei, Rainea a fost desemnat cel mai bun arbitru român all-time
În urma unei ancheta a Gazetei, Rainea a fost desemnat cel mai bun arbitru român all-time

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 20:47

Fostul mare arbitru Nicolae Rainea a fost transportat la Bucureşti după ce a suferit o complicaţie din cauza unei răni la piciorul drept şi va fi operat astăzi.

Rainea trece printr-o perioadă dificilă a vieţii: ajuns la 79 de ani, cel mai mare arbitru român al tuturor timpurilor suferă după un accident stupid. Cu cîteva zile înaintea Paştilor, în timpul pregătirilor pentru Sărbătoare, fostul "fluieraş" a scăpat din mînă un cuţit şi acesta l-a rănit la piciorul drept.

Rainea a fost internat la Galaţi, însă au apărut complicaţiile şi, după ce i-a fost amputat un deget din cauza complicaţiilor, medicii moldoveni au hotărît să îl transporte la Bucureşti pentru a avea parte de un tratament mai adecvat!

Primarul Galaţiului, Marius Stan, a intervenit direct şi a aranjat ca fostul "central" să fie dus în Capitală cu o maşină a SMURD-ului. Ajuns ieri la Spitalul Municipal Universitar, medicii l-au supus mai multor analize şi, după ce au consultat şi datele primite de la Galaţi, au hotărît ca astăzi să fie operat.

Medicii nu sînt foarte optimişti înaintea intervenţiei chirurgicale, aceştia luînd în calcul tăierea altor două sau trei degete pentru a-i stabiliza starea medicală fostului arbitru!

3 prezenţe la CM şi una la CE a bifat Rainea în cariera de arbitru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
durul
durul  •  20 Mai 2013, 19:05

poate de data asta crapa fomistul asta si nesatulul de taranoi care n-are nici o legatura cu Galatiul... un golan si un escroc ca toti din bransa lui !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează