FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 0-1

FOTO Ovidiu Hațegan, a doua mare greșeală din 2021, în Sepsi - CFR Cluj!

În minutul 90+2 al meciului dintre Sepsi și CFR Cluj, la scorul de 1-0 pentru campioană, „feroviarii” trebuiau să beneficieze de o lovitură de la 11 metri. +7   FOTO
În minutul 90+2 al meciului dintre Sepsi și CFR Cluj, la scorul de 1-0 pentru campioană, „feroviarii” trebuiau să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 18:46 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 19:57

În minutul 90+2 al meciului dintre Sepsi și CFR Cluj, la scorul de 1-0 pentru campioană, „feroviarii” trebuiau să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.

Urmărește AICI desfășurarea meciului Sepsi - CFR Cluj 0-1

Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan a luat o decizie greșită pe finalul confruntării de la Sf. Gheorghe. Luis Aurelio a șutat spre poarta lui Niczuly, dar grecul Deligiannidis a respins în corner.

„Centralul" a arătat corner pentru clujeni, dar a luat decizia greșită. Conform reluărilor TV ale fazei, se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri pentru clujeni, deoarece fundașul gazdelor a respins cu mâna din fața porții!

A doua eroare pentru Hațegan în 2021

Hațegan a greșit și etapa trecută, la Gaz Metan - FC Voluntari 2-0. În minutul 35 al înfruntării de la Mediaș, la scorul de 0-0, Lukas Droppa, mijlocaș sosit în această iarnă la Voluntari, a comis o imprudență în careu. Cu ochii după minge, l-a călcat pe Yury, cu piciorul drept, pe glezna stângă. Excelent plasat, Ovidiu Hațegan a lăsat jocul să meargă (detalii, AICI).

Distanța dintre „central” și locul contactului era mai mică de 10 metri. Niciun jucător nu bloca privirea arbitrului. Jucătorii gazdelor l-au înconjurat, au protestat vehement, dar în zadar. „Îl calcă pe picior. Penalty pentru Gaz Metan. Nu poți să cazi așa, dacă nu ești călcat”, a concluzionat Ion Crăciunescu, la „Fotbal Club”, Digi Sport

CFR Cluj, 3 penalty-uri refuzate în ultimele două partide!

Joi, CFR a cerut vehement două penalty-uri și în meciul câștigat împotriva celor de la Academica Clinceni, scor 3-1. Arbitrul întâlnirii, Andrei Chivulete, nu a indicat punctul cu var în niciuna dintre faze (detalii, AICI).

Citește mai multe știri din Liga 1:

5 minute de urlete și groază în Sepsi - CFR Cluj! Meci oprit de Hațegan: ambulanța a intrat pe gazon

CFR Cluj pregătește prima mutare importantă din „era Iordănescu”! Campioana a făcut deja prima ofertă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
luisharcsa
luisharcsa  •  19 Ianuarie 2021, 17:58
Postat de Aurel Tiberiu pe 17 Ianuarie 2021, 22:21

nu sunt parvenit. s-a mutat familia. am copilarit la Praga. parvenit? scriu si citesc. a fost prima limba invatata. Sunt prosti si aia care ti-au dat respect!

Ba da , esti.Ti-am verificat profilul. Esti un nimeni...

luisharcsa
luisharcsa  •  19 Ianuarie 2021, 17:52

Ba da , esti.Ti-am verificat profilul. Esti un nimeni

andrei.f
andrei.f  •  18 Ianuarie 2021, 16:03

*** îsi făcuse datoria, cfr era deja câștigătoare. Nu mai era cazul de 11 m !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează