FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BRAŞOV 1-1

Ovidiu Herea nu înţelege de ce Madeira n-a fost eliminat după ce l-a "rupt" pe Deac: ”Haţegan ne-a şocat pe toţi!”

Articol de - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 00:03

Herea a marcat din penalty şi crede că echipa lui ar fi cîştigat dacă nu ar fi fost încurcată de arbitru, căruia îi reproşează că nu l-a eliminat pe Bruno Madeira VEZI AICI REZUMATUL!


- Ovidiu, a fost primul vostru egal în acest sezon din Liga 1. De ce n-aţi putut învinge Braşovul?
- După felul în care s-a jucat, am fi meritat să învingem. Păcat că arbitrul n-a luat decizia corectă la acea fază în care Bruno Madeira l-a rupt pe Deac. A fost o intrare criminală şi au mai existat unele momente care ne-au lăsat mască pe toţi. Mă refer la decizii ale arbitrului. OK, eu sînt jucător, poate nu sînt în măsură să comentez astfel de lucruri, dar sînt supărat pentru rezultat.

- Suporterii au cerut să reveniţi în Giuleşti. Voi ce credeţi?
- Gîndeşte-te că noi am jucat, practic, numai în deplasare de cînd a început sezonul. N-am avut nici măcar un meci acasă. Şi ne-am săturat să ne plimbăm de la Piteşti la Ploieşti, apoi în Regie şi tot aşa. Ne afectează, normal. E problema conducerii, una pe care sper ca şefii noştri s-o rezolve.

- Ai vorbit cu Deac? Cum se simţea?
- Are zgîrieturi pe picior, care s-a şi umflat. E îngrijorat, crede că ar putea să lipsească pînă la sfîrşitul anului.

- V-a urmărit un om de la Hapoel Tel-Aviv...
- Sincer, nici nu mă interesează ce părere şi-a făcut, ce a notat din meciul nostru. Cu toţii sîntem concentraţi pentru partida cu Hapoel şi sîntem hotărîţi să producem un rezultat bun joi.

- În campionat urmează Dinamo. E obositor programul?
- Avem numai meciuri grele, unul după altul, d-aia am şi zis că ar fi bine să jucăm iar în Giuleşti. Ne-ar ajuta mult asta.

"Cineva nu vrea să ne lase să jucăm! Acel cineva e responsabil pentru egalul nostru cu Braşov. Rapid a început să deranjeze şi ni se pun piedici"
Marian Rada, antrenor secund Rapid

"N-are rost să vorbim despre viciere de rezultat din partea lui Haţegan. Adevărul e că ne-am făcut singuri viaţa grea"
Daniel Coman, portar Rapid

"Haţegan era la trei metri cînd Madeira l-a accidentat pe Deac. Vreau să cred că n-a fost intenţionată greşeala lui. Dacă nu, să-l bată Dumnezeu! Mie mi-e greu să-l înţeleg"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

"Vamă" şi Răzvan au mers peste arbitri!
Nemulţumiţi de prestaţia lui Haţegan, rapidiştii au protestat la sfîrşit. Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe au fost în vestiarul arbitrilor şi au discutat timp de două minute cu "centralul". Dintre ei doi, antrenorul a fost cel mai vehement şi i-a reproşat arbitrului greşelile gesticulînd nervos.

"I-am dat gol şi Rapidului, după ce am marcat şi cu Steaua, şi cu Dinamo. Acum pot să zic că meseria mea e să le marchez granzilor"
Marian Cristescu, mijlocaş FC Braşov

"Le-am făcut cadouri multe rapidiştilor, am comis prea multe erori. M-am bucurat cînd Pancu a trimis mingea în bară, la acea fază am avut cele mai mari emoţii"
Daniel Isăilă, antrenor FC Braşov

"N-am jucat deloc grozav, recunosc asta. Să ne concentrăm pe Europa League acum, că în campionat e mai greu"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ionut1967
ionut1967  •  11 Septembrie 2011, 22:43

tipsy si tu valicadinamo mabucur pt.voi k aveti aceeasi soarta la vaslui

schukaryn
schukaryn  •  11 Septembrie 2011, 12:39
Postat de alextm pe 11 Septembrie 2011, 08:39

Pai si ce ma, n-a fost? mai invata fotbal, cand un adversar se arunca in fata ta, iti blocheaza calea si nu are treaba cu mingea e 11m. Sa stii si tu treaba asta ;)

Exact k la faulul lui Surdu, unde nu s a dictat penalty!!! Decci sunteti chit

adarma
adarma  •  11 Septembrie 2011, 11:58

Herea sa se mai duca la psiholog. Este bolnav cu duhul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează