FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mutare confirmată » FCSB l-a cedat la FC Botoșani: „Sunt tânăr, vreau să joc!”

Mijlocașul central Ovidiu Perianu (20 de ani) a fost cedat de FCSB la FC Botoșani.
Mijlocașul central Ovidiu Perianu (20 de ani) a fost cedat de FCSB la FC Botoșani.

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2022 18:07 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 18:07

Mijlocașul central Ovidiu Perianu (20 de ani) a fost cedat de FCSB la FC Botoșani. 

FCSB are postul de mijlocaș central acoperit. Acolo pot evolua Adrian Șut, Malcom Edjouma, Ovidiu Popescu, Mihai Lixandru sau Răzvan Oaidă. 

Nice, ofertă de 5 milioane de euro pentru un internațional din Liga 1 » Anunțul unui reputat jurnalist francez
Rapid
Nice, ofertă de 5 milioane de euro pentru un internațional din Liga 1 » Anunțul unui reputat jurnalist francez

Tânărul Ovidiu Perianu nu ar fi primit suficient minute, așa că a fost cedat sub formă de împrumut, timp de un sezon, la FC Botoșani.

Ovidiu Perianu, împrumutat de FCSB la FC Botoșani

Ovidiu Perianu a confirmat mutarea la formația patronată de Valeriu Iftime. „Am venit împrumut pentru un an, vreau să joc pentru că sunt tânăr”, a spus mijlocașul, potrivit Fanatik.

Perianu ar urma să fie titular la clubul moldovean, mai ales după plecarea căpitanului Enriko Papa. Iftime a anunțat despărțirea de mijlocașul albanez chiar în timpul prezentării lotului.

Iftime dezvăluise interesul pentru Perianu încă de săptămâna trecută. Făcuse o ofertă, dar aștepta răspunsul lui Gigi Becali. El a venit astăzi.

45 de meciuriare Ovidiu Perianu în tricoul celor de la FCSB. Cota lui de piață este în acest moment 250.000 de euro

Perianu: „Vreau să fiu mai mare decât Pintilii!”

FCSB l-a luat pe Perianu gata format de la un club bucureștean care a început în ultima vreme să producă fotbaliști cu un real potențial. Este vorba despre Regal Sport, o academie care are o colaborare oficială cu Atletico Madrid! Cei de la Regal l-au ochit pe Perianu la Dinamo, unde puștiul ajunsese în 2013.

Mă simt bine, dar trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, să-mi văd de treaba mea. Pintilii îmi dă sfaturi, mă ajută mult, e mentorul meu, îi mulțumesc cu această ocazie. Îmi doresc să ajung mult mai mare decât el
- Ovidiu Perianu, în 2019

FCSB, bursa transferurilor înaintea sezonului 2022/2023

  • ANTRENOR: Anton Petrea (confirmat)
  • VENIRI: Bouhenna (CFR Cluj), Dawa (FC Botoșani), J. Tamm (liber)
  • REVENIRI: Ad. Niță (Unirea Constanța), Haruț (FC Botoșani), M. Lixandru (CS Mioveni), Ducan (CS Mioveni), M. Udrea (Unirea Constanța), R. Ion (Clinceni), Cr. Dumitru (FC Argeș), Pandele (Metaloglobus), Pantea (Hermannstadt), G. Simion (Aris Limassol), Șt. Cană (Poli Iași)
  • PLECĂRI: Burlacu (liber), A. Miron (Hapoel Haifa), Keșeru (UTA), Straton (FC Argeș), Vinicius (liber), Cr. Dumitru (CS Mioveni), Nedelcu (Farul), R. Ion (Farul), Perianu (FC Botoșani)

VIDEO Cele mai importante informații înainte de FCSB - Universitatea Cluj, prima etapă a sezonului 2022/2023

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Joonas Tamm, primul interviu după ce a semnat cu FCSB: „Obiectivul e să câștigăm campionatul și să avem succes în Europa”

Petrescu a supărat conducerea lui CFR Cluj: „Nu am cum să încurajez un asemenea comportament”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
pErsanu02
pErsanu02  •  14 Iulie 2022, 02:10
Postat de tinn_2 pe 11 Iulie 2022, 20:10

Zi unu de la echipa cu care ții tu, care era mai bun decât el, pe cand juca

Pai pe vremea aia tineam cu FCSB ca o percepeam ca pe continuatoarea FC STEAUA , si acum cam tot asa o vad dar doar datorita faptului ca este mai mediatizata , in liga 1 , obisnuit cu jucatorii aia si cam atat ... N-am ce sa zic eu un alt jucator , dar sa vi sa spui ca vrei sa fi mai mare ca Pintili tre sa ai lipsa cateva tigle de pe casa ... bine si asta daca nu cumva are asteptari joase. Putea sa dea un nume a unei legende din fotbalul extern sau Cristi Chivu sau cine mai stie ce alt jucator care a evoluat atat mental cati si la nivel de fotbal international. Pintili , un jucator cu capastru cu putina rautate forta si determinare ... cam atat ... Poate ca la ora aia era cel mai bun din Romania dar nu are nici o legatura cu ce vreau eu sa zic. Pe aceiasi premiza , un copil azi va raspunde : Pai vreau sa il depasesc pe Darius Olaru ... Pai si cam ce te opreste (Pastrand putin proportiile ). cam ce a facut Olaru in fotbal de vrei sa fi ca el ? ca ai vazut doua trei stiri cu el si 3 meciuri ? :) Olaru , cel mai probabil habar nu avea ce joaca Pintilie ... dar deh , da bine pentru suporteri pentru patron si pt mana dreapta a patronului . De ce nu a zis ca vrea sa-l depaseasca pe Radoi ... au fost cam acelasi stil , dar Radoi mai urca cu mingea in atac si pe el s-a mai batut lumea si chiar la platit regeste , deci valoare a avut ... Pe pintilie s-a batut cine ?

roaitavasile
roaitavasile  •  12 Iulie 2022, 05:14
Postat de pErsanu02 pe 11 Iulie 2022, 19:45

Perianu: „Vreau să fiu mai mare decât Pintilii!” Adevaru este ca pe Pintilii se batea Juventus si Real Madrid ...

Te-au banat astia, de a trebuit să-ți schimbi nick-ul?

Nicolas
Nicolas  •  11 Iulie 2022, 20:20

Câte puncte valoreaza ? E inclus si playoff ?Prietenii stiu de ce....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează