FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ovidiu Petre: "Nu am amintiri prea plăcute în Ştefan cel Mare" :S

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Închizătorul roş-albaştrilor spune că Steaua are doar varianta victoriei în deplasarea din Ştefan cel Mare, chiar dacă Dinamo n-a mai pierdut pe teren propriu de şase ani.

"Nu cred că e un meci decisiv pentru titlu. Aţi văzut ce rezultate sunt, apar multe surprize. Eu cred că lupta pentru titlu se va da până în ultima etapă. Nu contează locurile din clasament într-un meci Steaua-Dinamo.

Chiar şi aşa cum suntem acum, că toată lumea spune că Steaua nu joacă un fotbal bun, de Dinamo la fel, e un derbi ca toate celelalte. Dacă vrem să câştigăm campionatul, altă soluţie nu avem, trebuie să câştigăm.

Ne dorim foarte mult această victorie mai ales că n-am câştigat împotriva lor de trei ani. Sperăm să se oprească aici această perioadă. În Ştefan cel Mare eu nu am amintiri prea plăcute", a spus Ovidiu Petre.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
 •  16 Martie 2010, 16:44

si nici nu o sa ai toata viata ta.

 •  16 Martie 2010, 15:48

Maqi antidinamo, sincer dupa ce ca esti prost de behai, da prost rau, rau de tot, te mai apuci sa si scrii pe aici. Sincer tare mi-as dori sa joci asa la pariuri si daca poti amaneteaza-ti mama, ca poate asa mai scapa lumea de prosti ca tine. Doamne Ce prost.

 •  16 Martie 2010, 15:41
Postat de pe 16 Martie 2010, 15:37

Steaua bate cu 3-0 , primul gol al lui steaua vine din autogool. Golul 2 vine in minutul 41 ca sa intre dinamo la cabine sa le zica (Mrs.Borcea) vreo doua. In minutul 77 vine si ultimul gol al partidei -inscrie capetanos P.S.: Minutul 7 penalty pentru dinamo si rateaza Marius Niculae ( trage in dreapta lui )

asa o sa joc si la pariuri...:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează