FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a mai pierdut un jucător! 12 indisponibili pentru meciul cu Mioveni » Cum poate arăta primul „11” + cine va conduce echipa de pe bancă

Ovidiu Popescu, al doilea din dreapta // foto: Imago Images
Ovidiu Popescu, al doilea din dreapta // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 15:17 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 15:40

Ovidiu Popescu (27 de ani) s-a accidentat la antrenamentul celor de la FCSB din această dimineață și nu va putea fi utilizat la meciul cu CS Mioveni din etapa 12 a Ligii 1. 

  • FCSB - CS Mioveni se joacă sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 20:30.

FCSB se confruntă cu probleme serioase de efectiv înainte de meciul cu CS Mioveni din etapa 12. Vicecampioana va avea 12 absenți la meciul de sâmbătă seara, după ce a suferit încă o pierdere la antrenamentul din această dimineață.

Ovidiu Popescu, accidentat înainte de FCSB - CS Mioveni 

Mijlocașul defensiv Ovidiu Popescu are probleme medicale și nu va putea fi utilizat cu CS Mioveni. În absența acestuia, trioul de la mijloc ar putea fi format din Darius Olaru, Ovidiu Perianu și Florin Tănase. 

Cum poate arăta FCSB cu CS Mioveni 

Echipa de start (4-3-3): 99. Vlad - 2. V. Crețu, 4. A. Miron, 55. Vinicius, 33. Radunovic - 27. Olaru, 25. Perianu, 10. Fl. Tănase - 19. I. Stoica, 28. Keșeru, 22. V. Gheorghe
REZERVE: 32. Târnoveanu, 6. Haruț, 13. Dumiter, 30. Musi, 31. Mamut 
ABSENȚI: Straton, I. Cristea, S. Șerban, Oaidă, Budescu, Șut, Cordea (cu COVID-19 / suspecți de COVID-19), Panțîru, Fl. Coman, Oct. Popescu, Burlacu, Ov. Popescu (accidentați)

Cine va sta pe banca FCSB-ului

Situația este dificilă și la nivelul băncii tehnice. În absența „principalului” Edi Iordănescu și a colaboratorilor săi, pe bancă vor sta Eugen Nae, cel care a revenit la FCSB ca antrenor de portari, managerul general Mihai Stoica și preparatorul fizic Thomas Neubert. 

Marcel Bîrsan, delegat la meciul FCSB-ului

Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat brigada de arbitri care va conduce meciul de la Buzău dintre FCSB și CS Mioveni. „Centralul” Marcel Bîrsan va fi ajutat de asistenții Valentin Avram și Marius Cristian Marchidanu, în vreme ce arbitru de rezervă va fi Marian Barbu, iar observator Corneliu Fecioru. 

Marcel Bîrsan este un arbitru care de-a lungul timpului a provocat mai multe reacții dure din partea lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Operat din nou! Calvarul jucătorului de la FCSB continuă: „Încă un hop”

Crăciunescu n-a mai răbdat, după ce a văzut declarațiile lui Rednic: „Hai, mă, ne lași? Cum să spui asta?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
talpaiadului
talpaiadului  •  15 Octombrie 2021, 23:09
Postat de duster4 pe 15 Octombrie 2021, 18:18

gigistii vad totul in roz, se si imbraca in roz.

Eu am vazut lotul de jucatori pe care ii la dispozitie FCSB in momentul de fatza si mi-am spus parerea. Daca sunt sau nu gigist e treaba mea. Tu ai citit macar articolul sau doar cele cateva comentarii pentru a posta si tu ceva?

siriussirius
siriussirius  •  15 Octombrie 2021, 18:40

Pai sa nu se mai antreneze daca is de sticla pina la meci n-o sa avem nici rezerve ce sint de plastilina ?! La altii nu li se intimpla numai noua si cu covidu si cu accidentarile ???!!!

duster4
duster4  •  15 Octombrie 2021, 18:22

Stimă lui Stefan Ilie, primarul din Tulcea, a interzis accesul nevaccinatilor in primarie!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează