FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - HERMANNSTADT

FOTO Accidentare ciudată în CSU Craiova - Hermannstadt » Jucătorul a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi terenul: „Mă doare și când stau”

Daniel Paraschiv (24 de ani), atacantul lui Hermannstadt, a suferit o accidentare în meciul cu Universitatea Craiova, din etapa #4 a SuperLigii/ captură: Digi Sport +8   FOTO
Daniel Paraschiv (24 de ani), atacantul lui Hermannstadt, a suferit o accidentare în meciul cu Universitatea Craiova, din etapa #4 a SuperLigii/ captură: Digi Sport

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 23:08 / Actualizat vineri, 04 august 2023 23:50

Daniel Paraschiv (24 de ani), atacantul lui Hermannstadt, a suferit o accidentare în meciul cu Universitatea Craiova, 0-1, din etapa #4 a SuperLigii.

În minutul 67, Paraschiv a dat o pasă cu piciorul stâng, s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit la glezna dreaptă. Coechipierii lui au dat imediat mingea în afara terenului și au cerut îngrijiri medicale pentru Daniel.

+4 FOTO

Paraschiv, accidentat în Universitatea Craiova - Hermannstadt

Staff-ul medical al sibienilor a încercat să îl refacă rapid pe Paraschiv, însă acesta nu a mai putut continua meciul. A fost scos de pe teren cu ajutorul medicilor, fără să poată călca singur cu piciorul drept, din cauza accidentării la gleznă.

În locul lui Daniel a fost introdus Ruben Fonseca, atacant care jucase doar 12 minute în acest campionat, în etapa trecută, la 2-1 cu UTA.

Paraschiv, titular incontestabil la Hermannstadt, marcase un gol și reușise un assist în precedentele 3 meciuri. Internaționalul român a impresionat în sezonul trecut, când a marcat 14 goluri în 39 de meciuri în SuperLiga.

După meci, Paraschiv a vorbit despre accidentare. „Este o entorsă destul de severă, mă doare și când stau. Avem din fericire două săptămâni până la următorul meci și o să trag tare să îmi revin”, declarat atacantul, la Digi Sport.

Citește și:

Gabi Balint a comentat transferul lui Budescu la Farul: „Poate să se enerveze, eu îmi spun părerea”
FARUL
Gabi Balint a comentat transferul lui Budescu la Farul: „Poate să se enerveze, eu îmi spun părerea”
Gigi Becali îl atacă pe Cristi Balaj: „ÎNȘELĂCIUNE! Moralule, noi suntem proști? Măcar taci! Bagă capul în pământ ca struțul și gata!”
FCSB
Gigi Becali îl atacă pe Cristi Balaj: „ÎNȘELĂCIUNE! Moralule, noi suntem proști? Măcar taci! Bagă capul în pământ ca struțul și gata!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează