FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI, AZI, ORA 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Paul Andone: "Noi avem un obiectiv clar, locurile 1-6 şi finala Cupei, nu ne gîndim la titlu"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2008 00:00

Paul Andone, ofiţerul de presă al Urziceniului, spune că echipa sa nu se gîndeşte la titlu, obiectivul fiind locurile 1-6 şi finala Cupei.

"Nu îndrăznim să pronunţăm cuvîntul titlu. Noi avem un obiectiv clar, locurile 1-6 şi vrem să ajungem din nou în finala Cupei. Ştim ce înseamnă un retur, mai ales că CFR şi Steaua au scăpat de Cupele Europene şi se vor concentra asupra campionatului", a spus Paul Andone la Telesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  01 Decembrie 2008, 20:47

Ceva miroase urat aici. O sa vada lumea dupa meci adevarul. Oare cand vom termina cu rusinilea astea in fotbalul romanesc???

 •  01 Decembrie 2008, 18:22

pai daca aveti obiectiv locurile 1-6, atunci puteti iesi si campioni. sau ma insel eu, si echipa de pe locul 1 este doar vicecampioana. Eu zic ca aici cineva mananca kk.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează