FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

OFICIAL Paul Anton a semnat! Unde va juca mijlocașul după despărțirea de Dinamo

Paul Anton a semnat cu Ponferradina
Paul Anton a semnat cu Ponferradina

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2021 22:45 / Actualizat sambata, 28 august 2021 23:01

Paul Anton, 30 de ani, va juca în Spania după despărțirea de Dinamo. Mijlocașul central tocmai a semnat cu Ponferradina, grupare din Segunda Division, așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate.

Paul Anton a semnat! Unde va juca mijlocașul după despărțirea de Dinamo
Paul Anton, prezentat oficial de Ponferradina

Mijlocașul Paul Anton este noul jucător al nostru. Evoluează ca mijlocaș și a jucat ultima dată la FC Dinamo București. Paul Anton a început fotbalul profesionist la echipa din orașul său natal, Gloria Bistrița. Acolo a rămas până în 2013, cu două intervale scurte petrecute la Delta Tulcea și FCM Târgu Mureș

Următoarea sa destinație a fost Pandurii, unde a stat două sezoane, până în 2015, când s-a alăturat echipei FC Dinamo București. În sezonul următor a avut prima sa experiență în La Liga, alăturându-se celor de la Getafe CF. În acel sezon, a jucat 32 de meciuri și a marcat două goluri. 

Mai târziu a deschis o nouă etapă în carieră care l-a condus în Rusia. Acolo a jucat mai întâi la Anzhi Majachkalá și mai târziu la Krylia Sovetov Samara. După această experiență, s-a întors la FC Dinamo București

COMUNICAT OFICIAL PONFERRADINA

Ponferradina, echipa antrenată de Jon Andoni Pérez Alonso „Bolo”, are un start perfect de sezon în liga a doua din Spania, cu 6 puncte obținute în primele două runde.

8,85 milioane de euroeste cota de piață a celor de la Ponferradina, conform Transfermarkt

Fotbalistul mai aștepta doar „cartea verde” pentru a parafa toate actele cu ibericii, mai ales că fereastra de transferuri se încheie acolo cu 31 august. Internaționalul român a mai jucat în Spania pentru Getafe, două goluri în 30 de meciuri, în ediția 2016/2017.

Paul Anton: „S-a încheiat cea mai grea experiență la Dinamo”

„S-a încheiat o etapă, a fost cea mai grea experiență la Dinamo dintre toate. Multe momente dificile, dar și frumoase. Eu sper să rămân cu cele frumoase. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor, antrenorilor, oamenilor ce-au fost alături de noi la Săftica, au lucrat în condiții grele. A fost un lucru mare, sunt niște eroi. 

Au avut mereu o dorință enormă să iasă la suprafață din punct de vedere sportiv, în ciuda tuturor problemelor. Chiar am reușit să facem o treabă OK.

Sper ca Dinamo să se redreseze mai repede cu transferurile, e nevoie de jucători cu experiență. Oricum, eu am mare, mare încredere în grupul de băieți de acum, în orice condiții. Cu mai multă conștientizare a situației, pot face un sezon bun, pentru că nu mai există presiune. 

Mi-aș dori enorm pentru ei, tot grupul e extraordinar. Clubul stă doar în susținerea suporterilor și aș vrea să-i văd venind în număr și mai mare de la meci la meci. Fără sprijinul lor, Dinamo nu va putea depăși situația până nu va sosi un investitor. Doar suporterii pot ajuta clubul. Să aibă mare încredere în Dario și în băieți”, a spus Anton pentru GSP.ro. 

Paul Anton: „Așa se va salva Dinamo”

„În momentul de față e devreme să vorbim de retrogradare. Dacă va exista un mediu bun, în care se va lucra cu liniște și cu răbdare, Dinamo se va salva. Dar nu va fi ușor. Va fi extrem de dificil, cu fluctuații de formă, având în vedere lotul tânăr. E nevoie de jucători cu experiență care să-și asume responsabilități și să preia greutatea pe umerii lor. 

Am mare încredere că se vor salva de la retrogradare, să fim realiști, acesta este obiectivul principal. Accesul în play-off ar fi la categoria vise deșarte.

Eu? Am avut o perioadă dificilă, nu este o plecare fericită, în urma unei înțelegeri ușoare. Niciodată nu o să am un gust amar vizavi de Dinamo, club, suporteri. Am dezamăgiri față de unele persoane, e de domeniul trecutului și asta e! 

Mulțumesc frumos actualei conduceri că am ajuns la o înțelegere. Am avut o relație corectă cu domnii Mureșan și Zăvăleanu”, a adăugat Paul Anton pentru Gazeta Sporturilor, care a părăsit Dinamo după o înțelegere amiabilă cu gruparea din Ștefan cel Mare.

„Mulțumesc Sindicatului fotbaliștilor, AFAN, de susținerea pe care am avut-o, de la început până la sfârșit, și sfătuiesc toți jucătorii să apeleze la oamenii de acolo. M-au sprijinit, gratis, cu inima deschisă, de aceea mulțumesc din suflet. Aș vrea să-i mulțumesc special lui Dario Bonetti, un om cu o calitate extraordinară. 

E potrivit la club, jucătorii tineri vor învăța lucruri bune de la el. Totul ține de timp și de noroc. Dacă vor lega și rezultate pozitive, se va schimba toată dinamica clubului.Poate sunt eu dificil că sunt corect și nu e bine. Dacă voiam să continui în România, aș fi putut, dar încerc altceva
Paul Anton

90 de meciuria adunat fostul căpitan al „câinilor” în alb-roșu, marcând de 14 ori și având 9 assist-uri

Citește mai multe știri despre Dinamo:

S-a aflat valoarea totală a datoriilor lui Dinamo: „Doamne ferește să vorbim de așa ceva!”

Anunț de ultimă oră pentru fanii lui Dinamo! S-a decis când încep lucrările la noul stadion

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
robotucigas
robotucigas  •  29 August 2021, 18:49

Nu înțeleg români sincer. Pleacă din liga 1-a și se duc în ligi inferioare din Spania sau Italia. Cum dracu sa crească fotbalul când asa ziși fotbaliști buni sa duc joace în necunoscut. Ne merităm soarta, pana acei jucători nu vor mai accepta aceste chilipiruri, și vor fi concentrați pe fotbal și nu bani. Poate sa joace într-o prima liga din alte țări, dar tu marele jucător alegi în ligi secunde. Mare caracter, și mare fotbalist. Din cauza asta asta și Dinamo a avut această soartă, au adus lq echipa doar neprofesioniști ca Anton și mulți alții care au ales direct sa plece decât sa ajute

rocky5
rocky5  •  29 August 2021, 00:59

Sper ca ia cel putin 19000 pe lună, Anton sub 19000 nu discută si se dă lovit!

albub
albub  •  29 August 2021, 00:18

Acum nu mai e' accidentat? Ce repede te fac bine banii! Apropo,ce salariu are?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează