FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Fostul fotbalist din Liga 1 șochează! Antrenorul i-a cerut ȘPAGĂ pentru a-l titulariza: „Mi-a spus: «Îmi dai atâta», iar eu i-am zis «OK!»”

Paul Batin (în roșu), în perioada în care evolua la Dinamo / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Paul Batin (în roșu), în perioada în care evolua la Dinamo / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 11:32 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 19:50

Paul Batin (35 de ani), fotbalist care a acumulat de-a lungul carierei 190 de meciuri și 44 de goluri pe prima scenă, a făcut o dezvăluire incredibilă în ediția de marți a GSP Live. Liber de contract în acest moment, atacantul spune că, la un moment dat, s-a văzut nevoit să-și mituiască propriul antrenor pentru un loc în „primul 11”!

Invitat în cadrul emisiunii matinale GSP Live, Paul Batin a făcut o incursiune amănunțită prin cariera sa, vorbind totodată și despre jocurile de interese la care s-a întâmplat să fie uneori martor. În momentul în care discuta despre influențele toxice ale impresarilor, Batin și-a luat inima-n dinți și a povestit un episod halucinant.

Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”
DINAMO
Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”

Paul Batin șochează: „Îi dădeam bani antrenorului! 10 luni a durat chestia asta”

Fără să pronunțe vreun nume, acesta a recunoscut că a fost nevoit să-și mituiască unul dintre antrenorii cu care a colaborat pentru a fi sigur de un post de titular. Însuși tehnicianul e cel care ar fi pretins „taxa” respectivă: 

„Nume n-o să dau niciodată! Am pățit-o pe propria piele. Au fost și situații în care-i dădeam direct banii antrenorului. Dar n-o să pronunț numele. Nu vreau să spun nici sume. El mi-a spus: «Îmi dai atâta», iar eu am spus «OK!». Asta a fost toată discuția. 10 luni de zile i-am dat, atât a durat chestia asta

E un antrenor cu care n-am mai vorbit deloc de doi de zile. Când n-am mai fost bun și n-am mai putut să contribui, s-a terminat. Cât timp se întâmpla asta (n.r. - cât timp își plătea antrenorul pentru a-l titulariza), eram copilul lui. Eu cred că mai sunt astfel de jucători și în ziua de astăzi”, a spus Paul Batin, la GSP Live. 

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă la echipă existau mai mulți jucători aduși prin intermediul impresarului agreat de antrenor, Batin a confirmat: „Da, iar eu eram unul dintre ei”. Agentul e cel care colecta banii de la fotbaliști, spun sursele Gazetei. 

Paul Batin, antrenat de nume cu greutate

Paul Batin a evoluat pentru echipe precum UTA, CFR Cluj, Gaz Metan, Dinamo, FC Botoșani, Concordia Chiajna, Chindia sau Doxa Katokopias. Petre Grigoraș, Ion Moldovan, Vasile Miriuță, Ionuț Badea, Dorinel Munteanu, Mircea Rednic sau Leo Grozavu sunt doar câțiva dintre antrenorii cu care Batin a lucrat de-a lungul carierei.

Dinamo l-a umilit pe Paul Batin

În februarie, tot la GSP Live, atacantul care a evoluat la Dinamo în a doua parte a stagiunii 2015-2016 a povestit unul dintre cele mai urâte episoade din carieră: despărțirea de „câini”.

Batin dezvăluia atunci că Dinamo a renunțat la el după ce și-a rupt mâna la unul dintre antrenamentele roș-albilor.

„Am avut mâna ruptă după o ciocnire cu Rotariu, colegul meu de echipă, în timpul meciului contra Stelei. La un corner, pe o minge respinsă, am încercat să recuperez și ne-am ciocnit, mi-am prins mâna și am făcut fisură. La final, i-am zis medicului Bătineanu: «Dochi, am mâna ruptă». «N-are cum!», mi-a răspuns el. Când am făcut radiografia, mare fisură! Mi-a pus-o în ghips”, a afirmat Batin în dialog cu moderatorul Costin Ștucan.

Fostul fotbalist din Liga 1 șochează! Antrenorul i-a cerut ȘPAGĂ pentru a-l titulariza: „Mi-a spus: «Îmi dai atâta», iar eu i-am zis «OK!»”
Batin, flancat de Papp și Pintilii în derby-ul Dinamo - FCSB 1-1 din 2016. E chiar meciul în care s-a accidentat inițial la braț / foto: Arhivă GSP

Câteva săptămâni mai târziu, atacantul legitimat ultima dată la Metalul Buzău a suferit o recidivă: „Am făcut o alunecare la antrenamente, am pus mâna jos și mi-a recidivat, a trebuit să mă operez”.

Ce a urmat? Dinamo i-a cerut să semneze rezilierea în ziua în care trebuia să se opereze: „Nimeni nu știe asta. Sunt singurul jucător care și-a semnat rezilierea cu mâna ruptă. Mi-am ținut mâna cu celălalt braț și am semnat rezilierea cu Dinamo”.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”

Dinamo s-a mai despărțit de un fotbalist: „Îți urăm mult succes în carieră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  28 Iunie 2023, 11:39
Postat de Victor2023 pe 27 Iunie 2023, 16:04

Problema ta este ca citesti numai titlurile iar apoi dai fuga la sectiunea de comentarii ca sa-ti dai cu parerea.

Băi Nea Caisă nu te mai duce după fenta gigistă. Nu de alta, dar scrii mult, prost și fără rost! Voi gigiștii aveți doar o idee fixă agățată definitiv de neuronul și așa obosit din creierul cât nucă, adăstat într-un cap cât banița de porumb. Toți sunt de vina la Dinamo! E raul absolut! Doar gigistii fonfletari au dreptate, sunt justițiari și sunt coborâți din lacrima lui Christos! Bă, ia aminte: o sa muriți gigiștilor prostălăi de ciudă și de inimă rea! Sunteți răi, pizmuitori și ticăloși fara motiv! Atunci, Așa sa vă ajute D-zeu! Amin!

realsteaua
realsteaua  •  27 Iunie 2023, 18:43
Postat de Imperiul.Otoman pe 27 Iunie 2023, 12:46

Poate din cauza ca justitia este corupta si legile aiurea.Ce nu ai mai auzit de antrenori spagari in Romania? si nu ai voie sa inregistrezi pe nimeni fara acordul celor implicati.Pare ca nu ai nici o problema cu spagarii pe tine te rod cei ce dau in vileag.

Tu ai auzit de flagrant ? Sau să-ți spun "flangrant" că poate așa înțelegi. Ar fi găsit o modalitate să-l rezolve, dar timp de 10 luni a preferat să-i dea bani. Iar cu privire la șpăgari habar nu ai cât îi "iubesc".

pedro13
pedro13  •  27 Iunie 2023, 17:46

Acest lucru a ajuns o normalitate la grupele de copii și juniori, mai ales la cluburile mari din Romania. De cele mai multe ori insa nu cer bani, așteaptă sa reacționezi tu când vezi ca deși copilul se antrenează bine, nu e nici măcar introdus în lot. Și tu ești în stare de orice atunci când vezi dezamăgirea din ochii copilului ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează