FOTBAL  »  Superliga  »  FUZIUNE

Pavel Badea, ferm pe poziții! Ce spune despre o fuziune între CSU și FCU Craiova: „Numai o astfel de formulă are susţinerea mea”

Pavel Badea / Captură GSP Live
Pavel Badea / Captură GSP Live

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 18:26 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 18:53

Pavel Badea, omul care conduce clubul de drept public CS Universitatea Craiova, s-a pronunțat pe marginea ultimelor evenimente petrecute în fotbalul din Bănie, inclusiv pe subiectul unei posibile fuziuni între CSU și FCU Craiova.

Mai întâi, Pavel Badea a discutat despre situația actuală de la clubul lui Mihai Rotaru, dezvăluind că finanțatorul alb-albaștrilor l-a sunat atât pe el, cât și pe edilul Lia Olguța Vasilescu, pentru a le solicita sprijin financiar la CSU.

Pavel Badea: „Mihai Rotaru ne-a an unțat că trebuie să venim lângă el”

„Mihai Rotaru a anunţat că are nevoie de susţinerea comunităţii, că este important ca şi comunitatea să se implice. A sunat-o şi pe doamna primar (n.r. - Lia Olguţa Vasilescu), şi pe mine. Ne-a anunţat că trebuie să venim lângă el, să-l ajutăm, că există cheltuieli mari

Noi, clubul, nu avem cum să-l ajutăm, pentru că suntem club de stat. Ne-am achitat de ceea ce scrie în contractul de asociere cu el, dar de aici înainte nu depinde de noi nimic.”, a spus Pavel Badea, pentru publicația locală Gazeta de Sud

GSP reface puzzle-ul scindării Universității Craiova în CSU și FCU » Episodul 1: Ce este și cum trebuie definit „palmaresul” + privatizarea pe sub masă a clubului
PALMARES
GSP reface puzzle-ul scindării Universității Craiova în CSU și FCU » Episodul 1: Ce este și cum trebuie definit „palmaresul” + privatizarea pe sub masă a clubului

Pavel Badea a continuat:

„Am văzut şi eu declaraţiile făcute de el (n.r. - de Mihai Rotaru) şi e foarte bine dacă a găsit oameni cu bani care să vină lângă el. Pe noi ne bucură faptul că există dorinţă de implicare. Sper ca proiectul să se ducă la un nivel şi mai bun, care să conducă la îndeplinirea obiectivelor de mare performanţă, pe care le aşteaptă toţi suporterii din Craiova. 

Mie nu mi-a transmis că se retrage. Dar dacă va dori în viitor asta, e clar că trebuie să existe o rezolvare la această problemă. Inclusiv Mihai Rotaru are o datorie morală faţă de Craiova, faţă de craioveni. Trebuie să lase echipa cu posibilitatea de a-şi continua activitatea”, a afirmat fostul fotbalist al Științei. 

Pavel Badea: „Nu mă interesează ce spune Mititelu!”

Cât despre o posibilă contopire a celor două echipe din oraș, Pavel Badea se menține ferm pe poziții, mărturisind că se delimitează de orice acțiune a lui Adrian Mititelu, dar și că nu e la curent cu o asemenea posibilitate: 

„Ce spune sau ce face celălalt patron (n.r. - Adrian Mititelu) nu mă interesează. Nu am nicio informaţie legată de posibilitatea fuziunii. Nu am fost implicat şi nici nu o să mă implic în discuţii ce vizează fuziunea. Nu am nici cea mai mică dorinţă să fac parte dintr-o astfel de discuţie. 

Pentru mine, echipa care este asociată cu CS Universitatea şi cu Primăria Municipiului Craiova reprezintă comunitatea! Numai o astfel de formulă are susţinerea mea”, a mai spus Pavel Badea, conform sursei citate. 

Recent, Adrian Mititelu a pierdut procesul în care rivala locală CS Universitatea a căpătat drepturile asupra numelui și asupra palmaresului.

VIDEO Cum au sărbătorit fanii Universității Craiova victoria cu Dinamo

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Propunerea cu care Mihai Rotaru l-a jignit pe Craioveanu: „Cum să cred promisiunea ta?!”

Rotaru a intrat în direct și a oferit o veste rea: „Operație, patru săptămâni recuperare” Elvir Koljic (primul din stânga) a suferit din nou o accidentare serioasă

Plan EXPLOZIV » O singură echipă în Craiova! Strategia prin care Mititelu ar fi scos din joc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
PS97
PS97  •  22 Iulie 2023, 07:38

Deci inca putinel si te lasa Mieita cu ochii in soare :)))) pbadea unul dintre groparii fotbalului craiovean alaturi de dragomir, sandu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează