FOTBAL  »  Superliga  »  VIKING - FCSB

Fotbalistul ochit de FCSB a devenit liber de contract: „Se poate alătura clubului pe care și-l dorește”

Pavol Safranko / Sursă foto: GSP
Pavol Safranko / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 14:00 / Actualizat joi, 25 august 2022 14:06

Atacantul Pavol Safranko (27 de ani), aflat pe lista de achiziții a celor de la FCSB, și-a reziliat în această dimineață contractul cu sud-africanii de la Mamlodi Sundowns. Roș-albaștrii ar putea reactiva pista unui transfer al slovacului dacă obțin diseară, în Norvegia, calificarea în grupele Conference League.

  • Viking - FCSB (2-1 în tur), returul play-off-ului Conference League, e programat astăzi, de la ora 20:00 (ora României), live pe GSP.ro și televizat de Pro TV.
  • Reporterul Dan Udrea și fotoreporterul Ionuț Iordache sunt corespondenții Gazetei Sporturilor în Stavanger (Norvegia) și transmit cele mai importante informații pentru cititorii GSP.ro.

Gigi Becali și-ar mai dori să transfere un atacant, însă acest lucru depinde de soarta meciului cu Viking din această seară. Astăzi, roș-albaștrii au aflat că Safranko și-a reziliat contractul cu formația din Africa de Sud pentru care a evoluat în ultimul an. 

Viking - FCSB 1-3. CALIFICARE! Radunovic înscrie în prelungiri, FCSB e în grupele Conference League!
VIKING - FCSB 1-3
Viking - FCSB 1-3. CALIFICARE! Radunovic înscrie în prelungiri, FCSB e în grupele Conference League!

Pavol Safranko e liber: „Se poate alătura clubului pe care îl dorește”

„Mamelodi Sundowns confirmă despărțirea de atacantul slovac Pavol Safranko. Vârful de 27 de ani a ajuns la Sundowns în ultimul sezon, de la Sepsi OSK din Liga 1 din România, a bifat 29 de prezențe și a înscris 9 goluri pentru «Masandwana».

Pavol, care a fost un profesionist desăvârșit în timpul petrecut la Sundowns, este acum liber să se alăture clubului pe care îl dorește...”, au transmis sud-africanii, 

Transfer din Liga 1 pentru grupele Conference și titlu! » I-au plătit clauza chiar înaintea duelului de diseară: „Ne-a rugat să-l lăsăm să plece”
BEER SHEVA - CSU CRAIOVA
Transfer din Liga 1 pentru grupele Conference și titlu! » I-au plătit clauza chiar înaintea duelului de diseară: „Ne-a rugat să-l lăsăm să plece”

În sezonul trecut, Safranko a marcat 5 goluri în 16 meciuri disputate în campionatul Africii de Sud. Înainte de transferul la Mamelodi, slovacul a jucat două sezoane la Sepsi. Atât în 2019-2020, cât și în 2020-2021, Pavol a jucat 34 de meciuri în Liga 1 și a marcat 9 goluri

De-a lungul carierei, Safranko a mai jucat la: Podbrezova, Dunajska Streda, Aalborg și Dundee United, înainte de a ajunge la Sepsi

Viking - FCSB. Cum arată primul 11 pregătit de Nicolae Dică

Viking: Echipa probabilă: Gunnarsson - Björshol, Brekalo, Vevatne, Pattynama - Lökberg, Solbakken, Fridjónsson - Kabran, Karlsbakk, Tripic
Rezerve: Östbö, Torsteinbö, De Lanlay, Auklend, Tangen, Vikstöl, Traoré, Egeskog, Paulsen
Antrenor: Morten Jensen

FCSB: Echipa probabilă: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovici - Edjouma - Cordea, Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman - B. Rusu
Rezerve: A. Vlad, Haruț, I. Stoica, M. Dulca, Boboc, Rață, Oaidă, Musi, Radaslavescu
Antrenor: Nicolae Dică
Absenți: Panțâru, I. Cristea, Șut, Dumiter (accidentați), Olaru (suspendat), V. Crețu, Bouhenna, S. Șerban (în afara lotului)

VIDEO Antrenamentul oficial al celor de la FCSB, înaintea duelului decisiv cu Viking

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Transfer din Liga 1 pentru grupele Conference și titlu! » I-au plătit clauza chiar înaintea duelului de diseară: „Ne-a rugat să-l lăsăm să plece”

Cine transmite Viking - FCSB și CFR Cluj - Maribor + duelul Craiovei cu Beer Sheva, netelevizat în acest moment!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  25 August 2022, 22:29

Daca are creier nu merge la fecesebeaua.

navajo_joe
navajo_joe  •  25 August 2022, 16:57
Postat de colorsinsin pe 25 August 2022, 14:47

Asta-i atanactul de care are nevoie Steaua. Sa speram ca se califica azi si il transfera Gigi. Forza Steaua!

Poti sa-i spui si real madrid nea gulie, tot clona fcsb ramane.

dobrin
dobrin  •  25 August 2022, 16:36
Postat de colorsinsin pe 25 August 2022, 14:47

Asta-i atanactul de care are nevoie Steaua. Sa speram ca se califica azi si il transfera Gigi. Forza Steaua!

Sa speram ca Steaua promoveaza in Liga 1, ca sa numai existe confuzie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează