INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  TELEVIZĂRI

Cine transmite Viking - FCSB, CFR Cluj - Maribor și Craiova - Beer Sheva

Doar pentru două dintre cele trei partide au fost achiziționate până în acest moment drepturile de televizare.
Doar pentru două dintre cele trei partide au fost achiziționate până în acest moment drepturile de televizare.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 19:31 / Actualizat joi, 25 august 2022 19:33

Viking - FCSB, Hapoel Beer Sheva - Universitatea Craiova și CFR Cluj - Maribor, partidele echipelor românești din play-off-ul Conference League, vor putea fi urmărite de microbiștii români la TV. 

Cine transmite Viking - FCSB la TV: ca și în tur, Pro TV a luat drepturile

La fel cum s-a întâmplat și în tur, duelul decisiv din „dubla” FCSB - Viking va fi transmis LIVE de Pro TV. FCSB are nevoie de o victorie la două goluri pentru calificarea în grupe încă din timpul regulamentar. O victorie la un gol diferență ar duce partida în prelungiri, iar un egal ar trimite-o pe Viking în toamna europeană.

Returul dintre Viking și FCSB se va juca joi, 25 august, de la ora 20:00, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro. Partida va avea loc în Stavanger, Norvegia, pe arena celor de la Viking.

Cine transmite la TV CFR Cluj - Maribor, manșa secundă din play-off-ul Conference League

CFR Cluj - Maribor, manșa secundă din play-off-ul Conference League, va fi transmisă la TV de Digi Sport și Prima Sport.

După 0-0 la Maribor, CFR are nevoie doar de o victorie simplă în returul cu slovenii, pentru a atinge primul mare obiectiv al sezonului, calificarea în grupele unei competiții europene. În Gruia s-a visat la Champions League, s-a vizat Europa League, dar până la urmă a rămas doar varianta Conference League. Una care ar aduce totuși în conturi, inclusiv din tururile preliminare, peste 4 milioane de euro.

Cine transmite Hapoel Beer Sheva - Universitatea Craiova la TV

Au fost achiziționate pe ultima sută drepturile de televizare ale partidei din Israel, care va putea fi urmărită șiliveTEXT pe GSP.RO și la TV pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

Cifrele arată că Universitatea Craiova stă rău la capitolul eficacitate. Procentajul de conversie a ocaziilor în goluri este de doar 21%, ceea ce o plasează pe locul 51 în competiție. Hapoel e pe poziția 23 (29%).

Eficacitatea e capitolul la care Mirel trebuie să facă minuni, până la returul de joi, pentru a-i capacita pe Andrei Ivan, Jovan Markovici, principalele guri de foc stagiunea trecută, pe joker-ul Rivaldinho, dar și pe golgheterul de altădată, Elvir Koljic.

VIDEO Viking - FCSB se va juca pe cel mai prost teren sintetic! Inclusiv jucătorii și antrenorii norvegieni se plâng de calitatea lui

Citește și alte știri de actualitate:

Delegația FCSB a ajuns în Norvegia! Imagini surprinse de GSP la sosirea roș-albaștrilor + personajul-surpriză care i-a însoțit pe români

Avantaj pentru CFR Cluj » Marele atu al campioanei în returul cu Maribor

ANALIZĂ GSP Aici are de muncă Rădoi! Capitolul la care cifrele Craiovei sunt horror

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  25 August 2022, 22:18

Din 3 echipe ati pus poza fix cu clona ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1altu
1altu  •  25 August 2022, 19:50

Bine că-i televizează pe clonați, să vezi ce mai bocesc:))))) intertotto

strider09
strider09  •  25 August 2022, 19:19

Craiova ca are șanse sa ajunga in grupe nu se difuzează E mai importantă echipa ciobanului care e condusa cu 2-1 in tur

Vezi toate comentariile (11)
Comentează