INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN NORVEGIA

VIDEO+FOTO Delegația FCSB a ajuns în Norvegia! Imagini surprinse de GSP la sosirea roș-albaștrilor + personajul-surpriză care i-a însoțit pe români

Viking - FCSB / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP) +29   FOTO
Viking - FCSB / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat marti, 23 august 2022 21:12 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 11:47

Delegația celor de la FCSB a ajuns în această seară în Stavanger, locul unde roș-albaștrii forțează calificarea în grupele Conference League.

Jucătorii roș-albaștrilor au ajuns în cursul serii de marți la hotelul din Stavanger unde vor fi cazați. Localitatea e considerată a fi una dintre cele mai frumoase destinații turistice din Europa. Mai jos, imagini surprinse de trimișii Gazetei în Norvegia:

FCSB va suporta cheltuieli imense la hotelul unde este cazată în Norvegia, echipa finanțată de Gigi Becali urmând să scoată din buzunar aproximativ 30.000 de euro.

Viorel Hrebenciuc, din nou alături de FCSB

Din delegația românilor a făcut parte, exact cum se întâmplase și în Slovacia, pentru meciul cu Dunajska Streda, Viorel Hrebenciuc, cel care a ajutat FCSB din umbră, în perioada în care Gigi Becali s-a aflat după gratii. Viorel Hrebenciuc a fost președintele Consiliului de Administrație al clubului Steaua la jumătatea anilor '90.

Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)
Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)
Sursă Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)foto: Ionuț Iordache (GSP)
Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)
+25 FOTO

Anularea golului în deplasare, avantaj FCSB

Vicecampioana României are motive să spere, în ciuda înfrângerii din tur. În afara jocului prestat și a dominării totale, și regulamentul de desfășurare a cupelor europene, care s-a schimbat încă de anul trecut, poate fi un aliat pentru trupa lui Dică. 

Pe vechea regulă, când golul în deplasare conta, un succes cu 1-0 în Norvegia, în manșa secundă, nu ar fi ajutat cu nimic. În schimb, acum, va duce meciul în prelungiri. Pe de altă parte, o victorie cu 3-2, mai puțin probabilă, a românilor, nu le-ar garanta accesul în grupe. 

În sezonul trecut, FCSB a fost victima noilor prevederi: a câștigat acasă cu Șahtior Soligorsk, scor 1-0, a pierdut afară 1-2, dar s-a mers în prelungiri, iar trupa din Kazahstan s-a calificat în urma loviturilor de departajare.

Câteva detalii inedite despre Viking

  • E un club foarte vechi, care a luat ființă în urmă cu mai bine de 120 de ani, mai precis în 1899 - A câștigat de 8 ori campionatul, însă ultima dată în urmă cu mai bine de 30 de ani, în 1991
  • În urmă cu aproape 20 de ani, Viking l-a avut pe bancă pe englezul Roy Hodgson
  • În prezent, echipa e pregătită de un cuplu de antrenori principali: Bjarte Lunde Aarsheim și Morten Jensen
  • În acest sezon, e pe locul 5 în campionat, la 11 puncte în spatele liderului Molde - A pierdut cei mai importanți doi jucători: golgheterul Veton Berisha, care marcase 22 de goluri în sezonul trecut și 8 goluri în cel în curs, a fost vândut în Suedia, la Hammarby, pentru 2 milioane de euro, iar fundașul dreapta Sebulonsen a plecat la Brondby, în schimbul a 1,2 milioane de euro
  • Nu există nici măcar un fotbalist în lotul actual care să fie evaluat la cel puțin 1 milion de euro, cei mai valoroși sunt atacanții Tripic și Tangen, câte 800.000 fiecare
  • Valoarea întregului lot e de numai 9 milioane de euro, de aproape 4 ori mai puțin decât FCSB și chiar și sub Dunajska Streda (11,7 milioane)
  • În turul 2 din Conference, Viking a reușit o mare surpriză, a eliminat-o pe Sparta Praga: 0-0 în Cehia și 2-1 în Norvegia, cu golul victoriei înscris în minutul 90+2

Citește și alte știri despre meciul Viking - FCSB

FCSB l-a speriat pe antrenorul lui Viking: „S-a văzut cât ne-am chinuit la București. Ar fi un scenariu de vis să ne calificăm”

Viking - FCSB se va juca pe cel mai prost teren sintetic! Inclusiv jucătorii și antrenorii norvegieni se plâng de calitatea lui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
zorrozabal
zorrozabal  •  24 August 2022, 09:31

Hrebenciuc?!„Guzganul rozaliu”-cum inspirat l-a „botezat” CTP?!Cel mai nociv personaj din „spuma murdara a revoluției”!Principalul consilier al lui papașa Ion Iliescu(pe post de om de paie),ucraineanul asta pripașit prin Bacau-(din care cauza era protejat și de Basescu,care a copilarit acolo),dadea mii de hectare de padure la tot felul de escroci internaționali(ca nu dadea de la tacsu),facea și desfacea totul!Din umbra!D-aia era poreclit„guzgan”!Tot el a fost și cel care a„privatizat” Steaua(cu mâna lui Babiuc),dându-i-o lu Becali și cu zestre bogata(afacerea cu„schimbul de terenuri” cu MAN-dupa ce tot el a avut grija sa o treaca mai intai prin CSAT)-ca sa aiba și finanțarea asigurata!

Ernest20
Ernest20  •  24 August 2022, 08:38

GSP-uleeeeee ! La meciul CFR-ului Cluj cu Maribor DE CE NU AȚI TRIMIS UN REPORTER ???????

mr90
mr90  •  24 August 2022, 07:39

"FCSB va suporta cheltuieli imense" ???

Vezi toate comentariile (21)
Comentează