FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Peluza Roș-Albastră, comunicat dur la adresa unui patron din Liga 1: „Ai devenit penibil! Dai lecții și antrenorilor acum?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 18:13

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a stârnit furia suporterilor FCSB, după declarațiile făcute de acesta la GSP Live în legătură cu Olimpiu Moruțan (20 de ani, mijlocaș ofensiv).

  • Ce a spus Iftime: „E complicat acolo, sunt mulți tineri talentați, sunt multe orgolii. Moruțan e în urma lui Man, a lui Tănase, a lui Coman. Mai e și Olaru, care s-a integrat foarte bine. El e un talent pur, dar trebuie ajutat. Dacă ar fi antrenat 20 de meciuri de Marius Croitoru sau Gică Hagi, devine număr 10 la orice echipă din România și pleacă afară” (detalii, AICI)

Iftime, deja ai devenit penibil. Știe toată lumea cum ai «oferte» pentru jucătorii pe care îi vrea Steaua, ai multe «oferte» doar când îi vrea Steaua, știm, știm, așa cum știi și tu că nu ai vreo ofertă pentru ei...

Pe Chindris ăla, în afară de Steaua, nu mai ai vreo ofertă, dacă ai fi bărbat, ai recunoaște. Dacă ai avea ofertă de 1.500.000 euro pe Chindris, îl vindeai la prima strigare, fără să stai pe gânduri. Acum dai lecții și antrenorilor? Vezi-ți de echipa ta, de croitoru(l) tău și lasă-ne pe noi în pace, putem să ne purtăm singuri de grijă, doar tu mai lipseai din peisaj.

Nu e prima oară când dai lecții de antrenorat, ai mai făcut-o! Ai grijă de echipa ta, ai grijă de «ofertele» tale (alea multe) pe care (nu) le ai atunci când vrea Steaua vreun jucător. Ai avut multe oferte pentru Ongenda, oferte de milioane, l-ai vândut pe 100.000 euro la Chievo (unde rupe tușa), dacă îl voia Steaua, cereai 1.000.000. 

De ce nu le spui celor de la Chievo ce mare jucător este Ongenda și să-l joace titular? Nu le spui fiindcă în Italia nu e ca în România, nu ți se permite. Nu te crede mai deștept decât e cazul, chiar nu ai de ce”, a fost mesajul suporterilor vicecampioanei.

iftime, deja ai devenit penibil. Stie toata lumea cum ai ''oferte'' pentru jucatorii pe care ii vrea STEAUA, ai multe '...

Posted by Peluza ros-Albastra Oficial on Saturday, March 14, 2020

900.000 de euroe actuala cotă de piață a lui Moruțan, potrivit Transfermarkt

5 goluriși 14 assist-uri a reușit Moruțan la FCSB, în 55 de meciuri jucate în toate competițiile. Olimpiu a ajuns la roș-albaștri în vara lui 2018

21 de aniva împlini Moruțan pe 25 aprilie

VIDEO / Valeriu Iftime, la GSP Live: „Asa cum joacă, Becali nu face puncte cu Moruțan”

VEZI ȘI:

Mesaje transmise de fotbaliștii lui CFR Cluj în plină pandemie de coronavirus: „Vom trece împreună peste asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
napocarrepublic
napocarrepublic  •  15 Martie 2020, 14:58

peluza ros albastra alias meme feisbucistul=)))

satyricon
satyricon  •  15 Martie 2020, 11:20

Bravo Peluza Roș-Albastră!

564351217065972
Stefan Nica  •  15 Martie 2020, 10:19

"Peluza roş-albastrà este doar o adunătură fara identitate

Vezi toate comentariile (32)
Comentează