FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

"Pentru istorie!"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

Intrucit o vede pe stiinta in cupele europene sezonul viitor, Adrian Mititelu a hotarit sa investeasca in stadion. Patronul Mititelu a demarat doua proiecte ambitioase in acest an. Vrea sa construiasca un stadion de 7.000 de locuri pentru echipa-satelit si sa cosmetizeze tribuna oficiala a stadionului "Ion Oblemenco", astfel incit aceasta sa se ridice la standarde occidentale. Lucrarile sint in toi, iar investitiile totale se ridica la peste 4 milioane de euro

- Domnule Mititelu, cosmetizati oficiala de la " Ion Oblemenco" special pentru echipa nationala?
- Nici pomeneala. Voi schimba fata stadionului "Ion Oblemenco" pentru Universitatea Craiova. Ne pregatim sa jucam in cupele europene, iar viitorii nostri oaspeti vor trebui sa se simta la Craiova ca pe un stadion din Vest. E vorba de imagine si trebuia facut ceva in acest sens. Vom avea cea mai moderna tribuna oficiala din Romania.

- Aveti vreun semnal dinspre FRF vizavi de gazduirea meciului Romania - Olanda?
- Eu stiu ca exista un grup alcatuit din cei mai importanti jucatori de la "nationala" care fac lobby pentru ca partida cu Olanda sa aiba loc in Banie. E prea devreme sa primesc mesaje dinspre FRF. Oficiala este acum santier, dar cind lucrarile vor fi gata, domnul Mircea Sandu o sa fie cu siguranta impresionat de ceea ce va vedea la Craiova.

- Cum de v-ati hotarit sa investiti intr-un stadion care nu va apartine?
- Pai, la Craiova nu face nimeni nimic pentru fotbal. Autoritile, care au stadionul in proprietate, nu ajuta deloc Universitatea. Uite, eu, care sint certat si cu primarul Solomon, si, cu altii care conduc orasul, am decis sa ma implic de capul meu. Prin ceea ce voi face, vreau sa intru in istoria fotbalului craiovean.

- "Ion Oblemenco" este concesionat pina in 2009, iar ulterior echipa poate fi data afara de pe stadion...
- Intr-adevar, contractul de concesiune mai este valid inca doi ani, apoi ma pot da afara, dar nu cred ca primarul Solomon, care va cistiga sigur un nou mandat, va avea curajul sa faca acest lucru. Adica eu investesc milioane de euro si el sa ma dea afara?! Va iesi revolutie in oras! Universitatea e ca un drog, iar craiovenii nu pot trai fara ea.

Ii cer 15 miliarde!
Cu citeva zile in urma, Mititelu a fost somat sa plateasca un impozit de 15 miliarde de lei pentru ca foloseste baza sportiva din complexul "Ion Oblemenco". "Va iesi scandal mare! Dupa ce ca bag bani in stadion, acum autoritatile locale imi mai cer si impozit ca-l folosesc!", spune patronul stiintei, care a anuntat ca va contesta in instanta somatia care i-a fost trimisa. (Andrei Craitoiu)

Al treilea amical
Astazi elevii lui Florin Cioroianu vor juca cel de-al treilea meci din stagiul de pregatire din Austria. Dupa ce au pierdut in fata celor de la Schwadorf, cu 2-1, si au cistigat fara probleme cu 4-0, in meciul cu austriecii de la Wurmla, "juvetii" vor juca cu ucrainenii de la Zorja Lugansk. Acestia mai au programate inca trei meciuri cu FC Soprom, Wisla Cracovia si Levski Sofia. (Andrei Craitoiu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează