FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răbufnire în direct, după haosul de la FCSB: „A ajuns o echipă de duzină, care nu mai interesează pe nimeni”

Gigi Becali a fost protagonist în scandalul de la FCSB / Sursă foto: Arhivă GSP
Gigi Becali a fost protagonist în scandalul de la FCSB / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 17:27 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 17:32

FCSB e zguduită de mai bine de două zile de un conflict tăios între patronul Gigi Becali și fostul antrenor Edi Iordănescu, cel care și-a încheiat deja socotelile cu echipa din Berceni. Între timp, ultrașii au vandalizat gardurile de la baza de pregătire și de la palatul finanțatorului

Lumea fotbalului românesc și-a îndreptat atenția către degringolada de la FCSB, acolo unde Gigi Becali și Edi Iordănescu au continuat și astăzi să se răfuiască public. Petre Grigoraș (57 de ani), tehnician cu mare experiență la nivel de primă divizie, spune că intervențiile repetate ale finanțatorului au transformat FCSB într-o „echipă de duzină”.

Gazeta dezvăluie motivul incredibil care a dus la ruptura dintre Iordănescu și Becali
FCSB
Gazeta dezvăluie motivul incredibil care a dus la ruptura dintre Iordănescu și Becali

Petre Grigoraș, despre haosul de la FCSB: „O echipă de duzină, care nu mai interesează pe nimeni”

„Mă așteptam să se ajungă la această situație la FCSB. Nu mai contează rezultatele. Nu ați văzut care este filosofia? N-ai un punct mai mult decât atunci când ai preluat echipa, atunci la revedere. Chiar dacă ai nouă meciuri consecutive fără înfrângere. 

Ați văzut și voi mai multe declarații, este greu ca Becali să nu se implice în echipă. E clar că FCSB-ul a ajuns o echipă de duzină, care nu mai interesează pe nimeni. Cred că ar trebui să nu le mai dăm atât de multă importanță. Nepăsarea poate ar face un lucru mai bun pentru o echipă atât de cunoscută, atât de iubită în toată țara și bineînțeles în lume. 

Nu e bine să devină subiect de bârfe și de scandal, subiect de «Las Fierbinți». E foarte urât ce s-a întâmplat și ați văzut bine asta. Mă așteptam ca Gigi Becali să facă asta, pentru că se plictisea”, a declarat Petre Grigoraș, conform Radio Sport Total FM

376 de meciuride meciuri are Grig în Liga 1, ca „principal”. Palmares: 140 de victorii, 89 de remize, 147 de eșecuri. Golaveraj: 488-505

Strigătul antrenorului român care refuză „să moară”: „Mai vreau o șansă, una singură! Dacă eșuez, mă las. Definitiv!”
INTERVIU
Strigătul antrenorului român care refuză „să moară”: „Mai vreau o șansă, una singură! Dacă eșuez, mă las. Definitiv!”

Gigi Becali a citit ultimul mesaj pe care i l-a trimis lui Edi Iordănescu

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a oferit lămuriri cu privire la despărțirea de antrenorul Edi Iordănescu (43) și vandalizarea palatului său de către ultrașii FCSB.

Latifundiarul spune că despărțirea de FCSB a fost alegerea lui Edi Iordănescu. Patronul vicecampioanei le-a citit jurnaliștilor prezenți la palatul său din Aleea Alexandru ultimul mesaj pe care i l-ar fi trimis antrenorului. Anterior, Iordănescu declarase că Becali i-a trimis „zeci de mesaje”, fapt care l-a deranjat.

„Nu l-am dat eu afară pe Edi, a plecat el. Dacă-l dădeam afara, trebuia să-i dau banii. Oricum, am încălcat vreo lege? Ce rezultate a avut Edi, unde sunt? Are 22 din 29 de puncte (n.r. - Edi a obținut 23 de puncte din 30 posibile în Liga 1: 7 victorii, 2 egaluri, o înfrângere), nu îmi convine. A venit când eram la 7 puncte de CFR, acum sunt 8! Așa facem socoteala. Nu am încercat să-l conving să rămână.

Vă citesc ultimul mesaj cu Edi. I-am dat mesaje când a trimis notificare la club, că «de ce am spus că joacă echipa rău?», să nu mai vorbesc nimic că altfel activează clauza. Păi tu îl ameninți pe patron? Trimiți avocatul cu notificare la Argăseală, așa ceva nu am văzut în viața mea! Așteptam să mă sune bărbătește, nu să trimită avocatul la Argăseală să mă amenințe.

«Nu ai înțeles nimic, nu am vrut niciodată să pleci, nu vreau să controlez nimic dacă merg treburile. Nu am vorbit cu niciun antrenor, nu lucrez la întuneric, decât la lumină. Dacă ți-a zis cineva, te-a mințit, dar cum să faci așa ceva, Edi, cum să-mi trimiți mie amenințări cu avocatul? Nu-mi vine să cred, cum să ameninți pe cineva și apoi să mergi la el în curte să lucrezi?

Mesajele nu le-am trimis ca presiune. Ce au făcut avocații îmi stă ca un drac în cap, nu pot uita. Dar ca să vezi că nu am vrut să te dau afară, cere-ți iertare de la Argăseală și continuă-ți munca. Dacă pleci acum, nu va fi bine pentru viitorul tău. O să vină Coman, Șerban, Cordea, și Tavi și vei reuși, apoi poți să pleci, dar în glorie. Pentru mine nu contează, nu sunt antrenor.

Dacă te-am stresat prea tare, iartă-mă și pe mine, dar ce ai făcut cu avocatul nu-mi iese din cap. Eu nu fac viclenii, sunt om pe față. Culcă-te liniștit, o să reușești, o să vezi».

Asta am scris vineri seara, dar a doua zi, când am ieșit de la biserică, mi s-a spus că a postat iar pe Facebook nu știu ce”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO Edi Iordănescu, criticat după ce a plecat fără bani de la FCSB: „Măcar dă-i o lecție! Ți-a fost frică!? Vă dați seama ce o să facă Becali cu Dică?”

Citește și alte știri despre FCSB:

Edi Iordănescu a intrat în top 10 » Cum arată cele mai bizare despărțiri de FCSB

VIDEO Gigi Becali a început să urle la un jurnalist: „N-ai văzut ce am scris?! Să-l țin legat, ce să-i fac?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  15 Noiembrie 2021, 23:53

Are perfecta dreptate Grigoraș! FCSB nu va mai lua niciun campionat daca Gigi va fi antrenorul din umbră! Cat a fost la bulău și n-a putut sa se bage la echipă, Gâlcă a facut eventul. Exemplu mai bun nu exista!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează