FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Petrolul a început campania de achiziții de iarnă! După Paolucci, ploieștenii au luat un fost jucător al Stelei

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2015 12:09

Petrolul Ploieşti pregăteşte mutări importante în pauza competiţională care va veni în dorinţa grupării galben -albastre de a evita retrogradarea în Liga a II-a.

După Michele Paolucci a apărut, acum, o altă noutate importantă în efectivul echipei antrenate de Mihai Stoichiţă.

Gabi Matei (25 de ani), fundaș dreapta care a evoluat ultima dată la Academica Clinceni, de unde fusese adus de la Steaua, este noul jucător al galben-albaştrilor.

"Gabi Matei avea o clauză potrivit căreia putea pleca de la noi în momentul în care apare pe numele lui o ofertă din prima ligă. Va fi, din punctul meu de vedere, un cîştig pentru Petrolul.

Ne-a ajutat foarte mult la Clinceni, şi îi dorim succes la Ploieşti", a precizat Bogdan Apostu, managerul general al divizionarei secunde.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
khal_37
khal_37  •  15 Decembrie 2015, 20:05
Postat de conasu_boeru pe 15 Decembrie 2015, 15:06

...adica echipa Betrolului in blay out !

dinamo: derniauskas - dorbu, duljici, devlja, dai - dojnovici, dedelcearu - dotariu, datei, dalici - dnohere dednic( dtrambu-duriu), Degoiță, dingo, dăței in dna.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Decembrie 2015, 15:06
Postat de cocojambo1 pe 15 Decembrie 2015, 14:00

Echipa Petrolul in play out: Becania, Baluci, Barinescu, Barga, Bapumaceno, Bopotan, Bulhac, Bucsa, Budose , Benga, Boubir. Fara comentarii si la matineu.

...adica echipa Betrolului in blay out !

cocojambo1
cocojambo1  •  15 Decembrie 2015, 14:00

Echipa Petrolul in play out: Becania, Baluci, Barinescu, Barga, Bapumaceno, Bopotan, Bulhac, Bucsa, Budose , Benga, Boubir. Fara comentarii si la matineu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează