FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB 0-2

Nicolae Dică se pregătea să plece după meciul de la Ploiești: „Niciodată nu schimbi jucătorii, doar antrenorul!”

FCSB s-a impus în deplasarea cu Petrolul, scor 2-0, în etapa cu numărul 13 din SuperLiga României. Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei, a admis că se gândea la plecare în cazul unui eșec. +28   FOTO
FCSB s-a impus în deplasarea cu Petrolul, scor 2-0, în etapa cu numărul 13 din SuperLiga României. Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei, a admis că se gândea la plecare în cazul unui eșec.

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 23:24 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 23:59

FCSB s-a impus în deplasarea cu Petrolul, scor 2-0, în etapa cu numărul 13 din SuperLiga României. Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei, a admis că se gândea la plecare în cazul unui eșec. 

Întrebat dacă ar fi plecat de la FCSB în cazul unui eșec cu Petrolul, Dică a recunoscut: „Nu știu, depinde și de modul cum pierdeam acest joc. Dacă aveam 10 ocazii și dominam, poate era altceva. Normal că te gândești la asta când nu ai rezultate. Niciodată nu s-au schimbat jucătorii, doar antrenorul”.

Război în lumea ultrașilor din România! Galeria Petrolului a scandat: „Sifoanelor, sifoanelor!” » Oamenii lui Mustață ar fi încălcat o regulă nescrisă
Petrolul - FCSB
Război în lumea ultrașilor din România! Galeria Petrolului a scandat: „Sifoanelor, sifoanelor!” » Oamenii lui Mustață ar fi încălcat o regulă nescrisă

Nicolae Dică, după Petrolul - FCSB 

„Nu i-am dat adversarului șansa de a marca, am făcut un meci bun. În ultimele 20 de minute am făcut un pas înapoi, nu mi-am dorit, dar îi felicit pe băieți pentru curajul avut și pentru atitudine. 

Nu trebuie să mai vorbim despre meciul din Danemarca. Important este că suntem la a doua victorie consecutivă în campionat. Suntem în grafic acum. Trebuie să ne luăm revanșa și față de cei de la Silkeborg. Cu siguranță vom folosi și o parte dintre titularii de astăzi. 

Nu sunt accidentări grave, doar Radunovic a cerut schimbare la pauză. Tamm nu este nici el 100%. Sper să îi recuperăm până la meciul următor”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport. 

...despre Florinel Coman: „Mă bucur pentru el că a reușit să marcheze, dar și pentru atitudinea arătată. Sper că a înțeles ce i-am cerut și este pe un drum bun”.

...despre absențele lui Rusu și Dulca din lot: „Doar 20 pot să iau în lot. Suntem pe 3 fronturi și trebuie să ne facem un plan. Dacă ar fi după mine, i-aș luat pe toți”.

...despre grupa din preliminariile Euro 2024: „Am văzut și eu tragerea. Avem șanse de calificare. Poate Elveția este peste celelalte, dar ne putem lupta și cu ei. Am încredere în staff, în antrenor, în echipă”. 

VIDEO. Cum a marcat Florinel Coman golul de 0-2 din Petrolul - FCSB

Clasamentul din SuperLigă, după Petrolul - FCSB 0-2

Citește și alte știri din Liga 1:

Gigi Becali își atacă preferatul! Măsură drastică luată împotriva lui Octavian Popescu: „Brambureala de la el a plecat”

FOTO Gică Hagi a izbucnit la adresa propriului staff: „Sunt nervos, e o greșeală foarte mare! Să mi se spună că poate juca și apoi să văd asta?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  10 Octombrie 2022, 05:43

"Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei, a admis că se gândea la plecare în cazul unui eșec." Bine ca nu s-a gandit la plecare dupa ce a luat cinci degete de la Silkeborg. Mai degraba Gigi se gandea, Dica nu gandeste nimic autonom la fecesebe, fiind doar un antrenor secund, cu coloana fracturata in schimbul a cateva mii de euro pe luna.

VanBasten
VanBasten  •  10 Octombrie 2022, 00:17

Bravo, Dica. Esti un mare antrenor secund.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează