FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VOLUNTARI 0-4

Au ieșit în față după rușinea din Superligă: „Slabi, naivi, n-am arătat NIMIC!”

Paul Papp  // foto: Imago Images
Paul Papp // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 22:09 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 22:09

Paul Papp (34 de ani) și Sergiu Hanca (32), oameni de bază la Petrolul Ploiești, și-au turnat cenușă în cap după umilitorul 0-4 cu FC Voluntari.

În primul meci de Superligă al zilei, FC Voluntari a zdrobit Petrolul chiar la Ploiești, 4-0, după ce avea un avantaj de 3 goluri la pauză.

După meci, Paul Papp și Sergiu Hanca, amândoi integraliști la gazde, și-au turnat cenușă în cap.

Și-a vărsat năduful imediat după umilința de astăzi: „Insistați cu asta, dar suntem mai bine decât mulți!”
PETROLUL - FC VOLUNTARI 0-4
Și-a vărsat năduful imediat după umilința de astăzi: „Insistați cu asta, dar suntem mai bine decât mulți!”

Paul Papp, după Petrolul - FC Voluntari 0-4: „N-am arătat nimic!”

„Cel mai slab meci de când sunt aici! Fără intensitate, fără nimic, am primit golurile foarte ușor. Foarte naivi, n-am arătat ca o echipă matură, n-am arătat nimic. N-am șutat pe poartă deloc... în fine. Astea-s problemele noastre, trebuie să le reglăm până la meciul cu U Cluj.

Așa e la fotbal, sunt momente și momente. În joc sunt momente când domini, momente când ești dominat. Trebuie să strângem rândurile, caracterele puternice se văd la greu. Mie așa-mi place să joc.

A fost umilitor, ce să zic? Asta e. La pauză am vorbit în vestiar, am zis că trebuie să facem orice ca să înscriem, apoi poate să mai dăm încă unul și încă unul, dar în seara asta fotbalul ne-a pedepsit. Nu am avut intensitate, inimă.

E normal să fim cu moralul la pământ, pentru că am fost umiliți, dar trebuie să renaști, să ridici capul din pământ, să mergi mai departe și la meciul următor să arăți că toată lumea s-a înșelat. Așteptăm meciul viitor, să demonstrăm tuturor că se înșală.

Nu antrenorul e de vină. Noi am fost slabi, nu am alergat cum trebuie, nu am stat cum trebuie pe teren. Nu am făcut ce ni s-a transmis de pe margine. Suntem singurii vinovați”, au fost concluziile lui Paul Papp, pe aceeași lungime de undă cu Sergiu Hanca: „Putem să dăm vina pe orice, dar noi suntem singurii vinovați”.

„Astăzi nu am avut reacție, am fost mereu ultimii la minge, ei câștigau toate duelurile. Ce să zic? A fost un meci foarte slab, acum trebuie să ne arătăm caracterul, că suntem bărbați în primul rând”, a mai spus mijlocașul petrolist.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri din Superligă:

Ultimul adversar cu hat-trick contra Rapidului pe Giulești: au trecut 11 ani de atunci!
RAPID - CFR CLUJ
Ultimul adversar cu hat-trick contra Rapidului pe Giulești: au trecut 11 ani de atunci!
Nu mai rabdă cu Bergodi, rapidiștii i-au strigat demisia!
RAPID - CFR CLUJ
Nu mai rabdă cu Bergodi, rapidiștii i-au strigat demisia!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
aspida
aspida  •  07 Aprilie 2024, 09:55

Papp, strengarule, chiar crezi ca pacalesti pe cineva ? Te simti onorat in postura de saltimbanc ? Dar tu Hanca ? Cum va privitii copii in ochi ?? Dar parintii ori sotiile ? Cum le argumentati ca v-ati maimutarit pe teren pentru...

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  07 Aprilie 2024, 09:37

blatistilor ...

boss33
boss33  •  07 Aprilie 2024, 07:06

„Cel mai slab meci de când sunt aici! Fără intensitate, fără nimic, am primit golurile foarte ușor. Foarte naivi, n-am arătat ca o echipă matură, n-am arătat nimic. N-am șutat pe poartă deloc... " Tocmai cu astia canda au nevoie toti sint slabi, nu au intensitate, uita fotbalul, nu le iese etc ... ba mai las-o

Vezi toate comentariile (4)
Comentează