FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Pierdere importantă pentru ”Rege” » Hagi nu va putea conta pe unul dintre cei mai importanți fotbaliști la meciul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 20:42

Steaua și Viitorul se întâlnesc duminică, în etapa a 15-a din Liga 1, de la ora 20:30, însă Gică Hagi nu se va putea baza pe un jucător foarte important.

”Regele” nu-l va putea folosi pe Romario Benzar (24 de ani), suspendat după cartonașul galben primit în meciul cu Voluntari. Mai mult, Viitorul are un complex în fața Stelei, având 10 partide consecutive fără victorie cu trupa roș-albastră.

14 meciuridin tot atâtea posibile a jucat Benzar în Liga 1 în acest sezon pentru Viitorul

"Am jucat mult mai bine ca ei în ultimele 5 meciuri! Dar le-am pierdut. Am fost singura echipă din România care i-a dominat. Ei știu să speculeze anumite momente. Atât de mici cum eram noi, i-am dominat de i-am rupt pe Steaua! Am fost mai buni ca ei și trebuia să câștigăm, dar poate o să-i batem duminică", a spus Hagi la conferința de presă.

3 prezențe
în naționala mare a României are Benzar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
1745flo
1745flo  •  05 Noiembrie 2016, 08:43

Maine seara va continua circul ambulant, cel cu reprezentații la Ovidiu si la București! Ca de obicei un saltimbanc al regelui blatist face cumva sa nu se prezinte, pana acum era Tanase, acum e altul! Deasemenea, băiatul lui Petre Marin va face figurație si nici nu se va intâlni cu mingea, sau poate ca nici nu-l mai bagă sa nu încurce lumea. Bătaia de joc continua!

atentu
atentu  •  05 Noiembrie 2016, 08:12

"Hagi nu va putea conta pe unul dintre cei mai importanti fotbalisti in meciul cu Steaua". De parca ar fi contat vreodata Hagi si echipa lui in meciurile cu Steaua. Regie ieftina dupa principiul - cine vede si nu stie zice ca asa tre' sa fie !

sadiku
sadiku  •  05 Noiembrie 2016, 02:04
Postat de babahuda pe 05 Noiembrie 2016, 00:32

***

site-ul asta este plin de maricei si valahi .....2 cretini cu 1000 de conturi ...oare astia de la gsp nu vad acest lucru ???????????????

Vezi toate comentariile (27)
Comentează