FOTBAL  »  LIGA 1  »  CRĂCIUNESCU LA CONDUCEREA CCA

"Pinalti" este de partea lui Crăciunescu: "Soluţie mai bună nu exista"

"Pinalti" este de partea lui Crăciunescu: "Soluţie mai bună nu exista"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 14:55

Preşedintele de onoare al clubului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, crede că numirea lui Crăciunescu în fruntea CCA este cea mai bună soluţie la momentul actual şi la Radio.GSP.ro a spus că este dezamăgit de arestarea lui Vasile Avram.

"Sper ca mutarea să fie benefică şi cred că cei care conduc CCA vor fi oameni echilibraţi, să înţeleagă că lucrurile trebuie făcute cît mai corect. Va fi greu, Crăciunescu nu poate să facă minuni din prima, dar fiind corect, să ia sancţiunile care se impun.

Cred că altă soluţie în acest moment nu exista, poate doar să aducă pe cineva din străinătate. Nu e rea ideea lui Mircea Sandu de a aduce un supervizor de la UEFA.

Eu chiar am avut o discuţie contradictorie cu Vasile Avram în pauza meciului România - Franţa, dar asta nu mă opreşte să spun că îmi pare rău şi nu îi doresc nimănui să fie în situaţia lui. E posibil să fie şi alte elemente care au dus la reţinerea lui. Sînt dezamăgit şi am un gust amar.

Nu mă simt bine cînd echipa mea e avantajată şi nici cînd e dezavantajată. Arbitrii trebuie să înţeleagă", a declarat Gheorghe Ştefan la Radio.GSP.ro

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  06 Decembrie 2011, 05:34

M U I E CEAHLAUL!

petrusm
petrusm  •  28 Septembrie 2011, 20:38

ECHIPA LU PINALTY ARE SARACA AUDIENTA DE LIGA II A ...MAI MARE AUDIENTA O ARE PINALTY...

mike8
mike8  •  27 Septembrie 2011, 16:12

Software ce depisteaza toate pariurile sigure,surebets de la orice case de pariuri,peste 100 de surebets pe zi,din care va alegeti ce vreti sa jucati . detalii pe pariurisigure10. info !''

Vezi toate comentariile (3)
Comentează