FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Plecare de ultim moment de la CFR Cluj » Cine e jucătorul care se desparte de liderul Ligii 1

Moutinho nu a mai jucat pentru CFR din 29 octombrie, când bifa 61 de minute în remiza cu Gaz Metan, 0-0 // FOTO: Gazeta Sporturilor
Moutinho nu a mai jucat pentru CFR din 29 octombrie, când bifa 61 de minute în remiza cu Gaz Metan, 0-0 // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 13:29

Deși a anunțat o nouă campanie revoluționară de transferuri în iarnă, CFR Cluj, liderul Ligii 1, se mai și desparte de jucători.

Primul care ar putea părăsi formația lui Dan Petrescu în această iarnă este portughezul Thierry Moutinho. Adus în vară liber de contract, Moutinho a prins doar zece meciuri pentru CFR Cluj în toate competițiile și e la un pas să se întoarcă în Spania.

Jurnaliștii de la Marca au scris că mijlocașul celor de la CFR Cluj e dorit în La Liga 2, la formația Cultural Leonesa (locul 16).

Thierry Moutinho, 26 de ani, poate evolua ca mijlocaș stânga și mijlocaș dreapta și a devenit liber de contract.

Portughezul născut în Elveția, a jucat de-a lungul carierei la Etoile Carouge, Servette, Badajos, Albacete, Tenerife și Mallorca.

450.000 €e cota de piață a lui Moutinho, potrivit transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează