FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI. Daniel Pancu, disperat după umilința cu Astra: „Suntem o echipă părăsită!”

Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, e disperat după a 3-a înfrângere consecutivă în campionat, 0-4 cu Astra, și face apel la autoritățile locale.
Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, e disperat după a 3-a înfrângere consecutivă în campionat, 0-4 cu Astra, și face apel la autoritățile locale.

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 16:08 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 17:39

Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, e disperat după a 3-a înfrângere consecutivă în campionat, 0-4 cu Astra, și face apel la autoritățile locale. El și jucătorii noi n-au luat niciun ban de când au venit la echipă.

Poli a jucat neașteptat de bine la Giurgiu, peste ce-a arătat în alte partide, dar cu toate astea, a pierdut la scor: 0-4. Iar Daniel Pancu e ca un leu în cușcă. Frustrat din cauza numeroaselor indisponibilități, dar și a faptului că, ocupați cu alegerile locale, edilii Iașiului au uitat de echipă. 

„Dacă te uiţi pe rezultat, e unul catastrofal, am primit patru goluri. Ca joc, în multe momente i-am dominat pe cei de la Astra. Cel mai bun a fost portarul lor, Lazar. Noi ne numărăm morţii şi răniţii. Să ne adunăm, să ne recuperăm jucătorii accidentaţi. Ştiţi foarte bine că avem foarte multe absenţe. Eram într-un moment foarte bun când au venit aceste accidentări. 

„Aştept mai mult interes din partea autorităţilor locale la Iaşi, pentru că părem o echipă părăsită în aceste momente. De când am venit cei noi, părem aşa... Bine, au fost şi alegerile, au avut alte preocupări", a comentat antrenorul lui Poli. 

Pancone face trimitere la faptul că el și fotbaliștii achiziționați în ultimele două luni n-au luat până acum niciun salariu, dar președintele Ciprian Paraschiv nu-i chiar atât de pesimist. 

Eu zic că jocul nostru n-a arătat rău și am convingerea că se poate chiar mai mult. Veți vedea, după ce ne vom recupera accidentații și suspendații. Pancu chiar e antrenor!

„Cât privește implicarea autorităților locale, se va rezolva și asta. Au fost alegerile, abia vineri s-au validat Consiliul Local, Consiliul Județean și primarul. Sunt sigur că ne vom bucura în continuare de susținere", a comentat oficialul moldovean.

80.000 de euro lunare bugetul de salarii la Poli Iași în 2020-2021. Cel mai mic din Liga 1 la ora actuală

7 jucătoriaccidentați și suspendați are Poli în acest moment: Frăsinescu, Mihalache, Onea, Breeveld, Vanzo, Mensah și Francisc Cristea

Flavius Stoican: „La Iași m-am milogit de conducere să monteze aspersoare, ca să nu mai ud terenul cu furtunul”

Citește mai multe știri despre Poli Iași:

Imagine șocantă! Cum arată piciorul lui Valentin Gheorghe, după faultul horror: „Eu zic că e de roșu, nu? Voi ce ziceți?”

Situație incredibilă la un club din Liga 1! Antrenorul, nevoit să ude terenul cu furtunul: „M-am milogit de conducere să monteze aspersoare! Erau 60 de lei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1904849899740178
Mos Gerila  •  26 Octombrie 2020, 12:32

Ai dreptate Pancule ca autoritatile nu se implica ar cam trebui .în primul rand sa aducă un antrenor capabil apoi niște băieți sa știe sa lovească o minge *** care da doar chifle (Busu , ***)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  26 Octombrie 2020, 08:57

Nu te mai infoi acuma....nu mai ai succes daca echipepe nu sunt macinate de covid...esti jalnic....patetic....

485809194904413
Costel Tudor  •  25 Octombrie 2020, 22:12
Postat de skaramoush pe 25 Octombrie 2020, 18:19

Mai baga niste duble, boss! :)

DANIELE , nu-i de tine , apuca-te de modeling !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează