FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Decizie radicală la Poli Iași! Daniel Pancu l-a scos din lot pe Andrei Cristea!

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 12:12 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 16:47

Tensiunile interne continuă la Politehnica Iași. În cursul dimineții de astăzi s-a anunțat oficial că antrenorul Daniel Pancu nu l-a reținut pe căpitanul echipei, Andrei Cristea, în lotul care va pleca azi spre Voluntari, pentru meciul de sâmbătă, din etapa a 10-a.

Decizia vine după ce Cristea fusese lăsat pe banca de rezerve la partida cu Viitorul Constanța, de duminică, atunci când golgeterul ieșean putea bifa al 400-lea meci în prima ligă.

În timp ce echipa era la antrenamentul oficial, Cristea a ieșit public și a spus că „sunt dezamăgit, dezgustat, nu meritam acest tratament”. 

Cum explică Daniel Pancu decizia

„E o decizie a mea legată strict de forma lui sportivă, de motivație, de entuziasmul lui din acest moment. La mine, lucrurile sunt clare. Toți jucătorii, indiferent de vârstă sau valoare, sunt tratați egal. Am considerat că în acest moment el nu e fericit. Sper să-și revină cât mai repede, să se antreneze, să fie la capacitatea lui maximă, să fie liderul vestiarului și nu am nicio problemă. 

Luni luasem decizia să renunț la el, pentru că cu trei zile înaintea meciului cu Viitorul a părăsit antrenamentul fără să-mi spună. Luni i-am și trimis mesaj, pe telefon, pentru a rămâne acel mesaj. Apoi, am avut o discuție în care mi s-a spus că a fost o lipsă de comunicare, anunțase doctorul. Am acceptat, pentru că e Andrei Cristea, un jucător special, o emblemă, nu-i ia nimeni faptele extraordinare pentru Iași. 

Sper ca acum să nu se facă un caz. Dacă îți lipsesc motivația și entuziasmul, stai acasă câteva zile, îți revii și apoi te întorci bine la stadion”, a declarat Pancone.

VIDEO. Flavius Stoican: „La Iași m-am milogit de conducere să monteze aspersoare, ca să nu mai ud terenul cu furtunul”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Situația de la Dinamo alarmează oficialii LPF » Se înființează un departament de integritate!

FCSB. Bilanț dezastruos! „Priceputul” Becali n-a nimerit niciun atacant!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1226675807453847
Traian Schiopu  •  05 Noiembrie 2020, 16:56

Pancu pare ca s-a ***. Andrei Cristea face cat jumatate din echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

viforul
viforul  •  05 Noiembrie 2020, 13:53

Pai dacă-și permit! La citi jucatori au! Eu mereu am spus ca a marcat prea putine goluri, in special ci FCSB! Așa se întîmplă cind nu ai suficientă lumina și nu vezi meciurile ca lumea! Și uite așa, dintr-o posibila victorie meciul s-a transformat brusc in.........

337461080097992
Marian Dumitrescu  •  05 Noiembrie 2020, 13:53

Uite asa s-a mai facut un blat in campionatul romanesc, acoperit si fara sa miroasa. Bravo !! Ne vom califica iar la Campionatul Mondial din 2100 !!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează