FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 2-0

POLI IAȘI - DINAMO 2-0 // Antrenorul lui Dinamo îi critică pe jucători: „N-au avut atitudine, n-au dat centrări” » Singurul aspect pozitiv menționat

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 23:18

Sebastian Moga, antrenorul lui Dinamo, nu s-a ferit să-și critice public jucătorii pentru evoluția modestă din înfrângerea de pe terenul lui Poli Iași, scor 0-2.

„Chiar dacă am jucat cu doi atacanți, n-am avut șanse de gol. N-am venit cu centrări, n-am câștigat un duel unu la unu. Păcat! Am venit cu speranțe mari. N-am avut nici atitudine. Muncim în continuare și rămâne să sperăm. Iașiul nu ne-a surprins, dar am luat cu ușurință golurile pe niște greșeli personale. O să facem analiza jocului să vedem fiecare ce am greșit. 

Ce ar mai fi de spus?

Aveam pretenții mai mari. Au contat mult și cele 5 absențe ale noastre, pentru că în pregătiri am arătat altfel. Am jucat un fotbal bun, am pasat în pregătire. Se simte lipsa lui Nistor, a lui Mrzljak. Cred că e cel mai slab debut al lui Dinamo din istorie. Să sperăm că echipa își va reveni odată cu revenirea lui Eugen Neagoe”, a declarat Sebastian Moga la Look Sport.

Tehnicianul alb-roșilor a detectat un singur aspect pozitiv: „Singurul lucru bun e că am terminat jocul cu 5 jucători sub 21 de ani. Multe plusuri n-am avut. Dacă nu ne schimbăm atitudinea pentru meciul cu Chindia va fi greu”.

vezi și:

POLI IAȘI - DINAMO 2-0 / Cătălin Straton, în lipsă de explicații: „Îmi vine să plâng” » Sin își critică colegii: „Nici n-am ajuns la poarta adversă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  10 August 2019, 16:41

Este o crasa lipsa de profesionalism,din partea lu Moga si nu numa,cred ca aici ar trebui inclusa toata conducerea lui Dinamo,mai ales Prunea si Danciulescu,care evident nu au capacitatea intelectuala sa vada ce trebuie facut.A fi antrenor la o echipa sportiva este echivalent cu a fi profesor.A fi profesor inseamna a fi pedagog.Cu asta te nasti sau o inveti.Este clar ca toti cei care conduc azi Dinamo sunt rudimentari in educatie si nu au puterea de a intelege care este rolul lor la echipa.De aici si explicatiile atea puerile cu privire la modul in care se exprima echipa.Fiecare jucator are un anumit nivel de tehnica fotbalistica,dar ce face fiecare in teren atunci cand echipa ataca ,sau se apara trebuie stabilit de antrenor.Suma acestor executii de aparare si atac al tuturor jucatorilor din teren dau jocul echipei in ansamlu.Din discursul antrenorului de la Dinamo este clar ca nu intelege in primul rind care este rolul lui si da vina pe jucatori. Pacat.

fara_pista
fara_pista  •  10 August 2019, 09:57
Postat de whitesnake pe 10 August 2019, 08:12

*** la 3 dimineata scrie de dinamo !

A revenit băiatul civilizat, care are afacerile lui și se târăște ca un șarpe alb. Cu roșu, desigur. Și sâsâie...

fara_pista
fara_pista  •  10 August 2019, 09:56
Postat de calinescu_ pe 10 August 2019, 08:35

MOGA NU POATE GESTIONA SITUATIA , IAR PANA VINE SI ISI REVINE NEAGOE SUNTEM IN PRAPASTIE ....!!!!! TREBUIE O SCHIMBARE RAPIDA ....!!!

STAI BLÂND, CĂLINESCULE! VINE DERBY-UL CU CHINDIA ȘI O SĂ VEZI CUM GESTIONEAZĂ MOGA SITUAȚIA, CE ATITUDINE O SĂ AIBĂ BĂIEȚII ȘI CE CENTRĂRI O SĂ DEA. MAI ALES DACĂ JOACĂ ȘI IONUȚ. NU, NU NEGOIȚĂ, CI ȘERBAN!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează