FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

VIDEO Bate retrogradarea la ușă: COLAPS TOTAL pentru Dinamo! A treia înfrângere consecutivă și locul 10 în Liga 1!

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 17:15

Dinamo a pierdut pe terenul lui Poli Iași, scor 0-1, și a ajuns la trei înfrângeri consecutive în 9 etape. Cu un joc penibil și împleticit, Dinamo a înregistrat un nou eșec, în Copou, și rămâne în zona roșie a clasamentului.

Și de pe Lună se vede că Dinamo este în criză. Mare! Ofensiva e subțire, defensiva e varză. Pregătirea fizică e precară, cea psihică e la pământ. Fotbaliștii, la cum au prestat azi, n-au dat niciun semn că ar vrea să joace și pentru antrenorul amenințat cu demiterea.

"O să-i iau tare de la început, să nu respire nici când e mingea în out", a mărturisit Flavius Stoican înainte de meci. Și-așa a făcut! La Dinamo sunt doar vorbe poleite cu minciuni amare, Iașiul s-a revitalizat de câteva săptămâni și a atacat din start buturile "colosului rănit". Care e mare și tare doar până începe meciul.

Dansuri populare

Sin (20) a nimerit spectaculos bara, apoi Flores (28) și-a anunțat golul printr-o ratare uriașă. Penedo a reușit cumva să blocheze.

La deschiderea scorului, vina e colectivă: de la cei ce fac transferurile la cel care-i bagă pe jucători în teren, fiindcă faza a fost o mostră de neputință a "câinilor" din prezent: Ricardo Grigore ori îl faultează în careu, ori îl lasă pe Flores să zburde, a ales varianta B, Katsikas a venit târziu, iar Penedo a scăpat mingea pe sub el.

Sat fără "câini"

La pauză, Bratone ar fi trebuit să facă vreo 10 schimbări, însă a bifat doar una: Nistor afară, Cooper pe teren. Mingea a fost iar plimbată de colo până dincolo, fără rost.

Subotici a fost lăsat singur în față de parcă e Ronaldo. În loc să i se aducă sprijin în atac, elvețianul a fost înlocuit, cu Popa! Ieșenii au acceptat acest fotbal ponosit. Cioinac (63) i-a lăsat fără reacție pe "câini", mingea a mers pe lângă. Flores (64 și 70) i-a băgat în sperieți pe dinamoviști.

Pe telefon scrie: "Vai de capul vostru!"

Popovici a ajuns un fel de atacant, asta inovație! Culmea culmilor: a bătut și o lovitură liberă din zonă periculoasă, din care Claudiu Niculescu ar fi înscris și cu ochii închiși. Sergiu, săracul, a tras ca să tragă.

Pe margine, Nistor a preferat să se uite în continuu pe telefonul mobil, c-așa face un căpitan la ananghie. Hanca (82) a înălțat un alt zmeu din superpoziție. Finalul l-a găsit pe Bratu debusolat, pierdut, Dinamo e la retrogradare, el fără scăpare! z

3 victorii la rând au strâns ieșenii, tot atâtea eșecuri consecutive dinamoviștii

4 succese au acumulat moldovenii pe teren propriu cu roș-albii, plus două remize, golaveraj 8-3

500 de eșecuri a strâns Dinamo în Liga 1 cu cel de azi

Poli Iași - Dinamo 1-0
A marcat: Flores '38

textUrmărește AICI partida liveTEXT
Vezi VIDEO cu golul partidei!

Echipele de start:

Poli Iași: Rusu - Zaharia, Mihăescu, Frăsinescu, Panțîru - Qaka, Cioinac - Platini, Flores, Sin - A. Cristea
Rezerve: Cobrea, Enoh, Ndongala, Bekui, Gallego, P. Petre, L. Rus
Antrenor: Flavius Stoican

Dinamo: Penedo - Corbu, Mezague, Katsikas, R. Grigore - Hanca, Gomelt, Nistor - Salomao, Subotic, Popovici
Rezerve: Muțiu, Cooper, Sorescu, Delorge, Ciobotariu, R. Moldoveanu, D. Popa
Antrenor: Florin Bratu

250
de meciuri a bifat Nistor în Liga 1 inclusiv cu partida de azi

108
jucători străini au jucat pentru Dinamo în istoria sa odată cu titularizarea lui Mezague

Stadion: Emil Alexandrescu
Arbitru:
Ovidiu Hațegan (Arad) // Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), Sebastian Gheorghe (Suceava)// Rezervă: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe)

 
 

 CLASAMENT LIGA 1

clasament

Program etapa 9

  • vineri, Sepsi - FC Voluntari 1-1
  • vineri, 21:00, Poli Iași - Dinamo
  • sâmbătă, 15:00, Hermannstadt - CFR Cluj
  • sâmbătă, 18:00, FC Botoșani - Chiajna
  • sâmbătă, 21:00, CSU Craiova - Viitorul
  • duminică, 21:00, FCSB - Călărași
  • luni, 21:00, Astra - Gaz Metan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (179)
mosvasile
mosvasile  •  22 Septembrie 2018, 09:30

Ricardo Grigore va fi si el terminat daca nu se iau masuri cu oamenii de la mijlocul terenului!Si e pacat sa se piarda un talent din cauza incompetentei unui antrenor sau altul!Si in meciul cu Astra Grigore a iesit in evidenta in mod negativ!In acel meci ambele goluri ale Astrei, au pornit de la mingi pierdute la mijoc de Gomelt, care apoi nu s-a retras in sprijinul apararii!La golul primit la Iasi,"faza"s-a repetat la indigo!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 Septembrie 2018, 09:19

@DAVEIRL Mai "prostea"-ca sa-ti raspund cu acelasi apelativ, preferat de tine-o fi fost perioada de transferari, dar campionatul incepuse de 6 etape!Si ar trebui sa fie si la mintea unuia ca tine,ca nu e corect-sa "pui presiune"-adica sa-i fortezi mana partenerului de negocieri-anuntand oferta la...televizor!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 Septembrie 2018, 09:10

@mario rdfe Meciul Dinamo Voluntari din sezonul asta asta?Daca nu cumva le incurc-scorul a fost 2-1 si nu 2-0 -au deschis scorul cei de la Voluntari- iar in ultimul minut, cei de la Voluntari au ratat o mare ocazie!De partea stanga a apararii, ca de obicei!In acel meci Dinamo a avut noroc ca a egalat dupa doar cateva minute-urmare unei actiuni personale a lui...Nistor!Inca nu isi bagase coada Satana din Pipera!

Vezi toate comentariile (179)
Comentează