FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 2-1

POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 2-1 // Stoican, noi mesaje pentru conducere după victoria din Derby-ul Moldovei: "Eu trebuie să fiu pionul principal!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 23:01

Flavius Stoican, tehnicianul lui Poli Iași, a analizat partida cu FC Botoșani, câștigată cu 2-1, și speră că echipa sa va reuși să repete parcursul din sezonul trecut, când a ajuns în play-off. Antrenorul ieșenilor a transmis încă o dată conducerii că vrea să fie cel care-și dă acordul pentru viitoarele transferuri. 

"A fost destul de dificil. A fost un meci greu. Puteam să închidem jocul, am avut 2-0, dar am primit gol și nu am stat liniștiți până la final. E o victorie muncită, meritată, sper să ne descătușăm. Trebuie să avem plăcere și să nu mai jucăm cu teamă, așa cum s-a întâmplat și azi. 

A fost un meci greu, contra unei echipe care era pe val. Am reușit să batem echipa pe care toată lumea o lăuda, nu ne-a fost ușor. Îmi felicit jucătorii. Bravo, bravo, bravo! Rezultatul ne dă încredere, dar avem mult de muncă. Nu suntem de speriat, suntem în căutări și mai avem nevoie de întăriri. Trebuie doar să avem încredere în acești jucători.

Ce am avut de spus am spus în conferință. Sunt încrezător că se pot face lucruri. Puțini cred că putem face performanță, dar eu sunt optimist. Știu ce jucători antrenez, știu ce public avem și e important ca cei care vin să facă tot posibilul pentru a-și aduce contribuția, iar eu să fiu pionul principal atunci când se negociază aducerea unui jucător.  Eu trebuie să fiu cel care-și dă OK-ul pentru aducerea jucătorilor", a spus Flavius Stoican, la Look TV.

"să avem continuitate"

Andrei Cristea, autor al unei "duble" superbe, speră că echilibrul din sezonul trecut se va reinstala la Iași în cel mai scurt timp.

"Fiecare meci se câștigă cu multă sacrificiu, mă bucur că am demonstrat că suntem o echipă care știe ce vrea. Sunt momente mai complicate, așa a fost întotdeauna. Începuturile de sezon sunt mereu dificile, dar îmi doresc să ne adunăm și să ne cunoaștem mai bine. Încercăm să formăm o echipă și cred că acest lucru ne iese. Mă bucur că sunt «nașul» Botoșaniului, dar eu mă bucur că am reușit să mă concentrez. Îmi plac partidele cu  atmosferă frumoasă și sper să marchez în continuare. Aș vrea ca eu și echipa să avem continuitate după începutul dificil de sezon. 

Să considerăm această victorie un restart. Ne-au lipsit colegii de anul trecut, dar cei care au venit încearcă să se acomodeze. E devreme să vorbim despre play-off. Trebuie să fim realiști, dar am încredere că cei care dețin destinele clubului vor face o treabă bună", a declarat Andrei Cristea, la Look TV.

"Este o victorie importantă, dar nu am realizat încă nimic. E abia prima victorie, trebuie să rămânem la fel de concentrați în acest sezon"
Laurențiu Rus, Poli Iași

PROGRAMUL ETAPEI A 5-A:

Poli Iași - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Sâmbătă, 18:00 Astra - Dunărea Călărași
Sâmbătă, 21:00 Viitorul - Gaz Metan
Duminică, 18:00 FCSB - Sepsi
Duminică, 21:00 CFR Cluj - Dinamo
Luni, 18:00 Hermannstadt - Voluntari
Luni, 21:00 Craiova - Chiajna

CLASAMENT:

Vezi și: POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 2-1 // "Dubla" de senzație a lui Andrei Cristea tranșează derby-ul Moldovei » Premiere pentru ambele echipe

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
laurkro
laurkro  •  18 August 2018, 16:49

Cel mai slab antrenor din Ligă, de departe!

mosvasile
mosvasile  •  18 August 2018, 09:50

***!***!Vrea sa vina langa "specialistii" de la GIGI SPORT1!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116530435479785
Anca Toma  •  18 August 2018, 08:52

Iasi a batut azi o echipa de juniori .Aseara cred ca si o echipa de Liga 2 batea Botosani.Din pacate odata cu plecarea lui Sfaiter la Botosani nu mai putem vorbi de fotbal.Bomboana pe coliva a fost si cedarea lui Mihai Roman.Ti-au plecat 12 jucatori si tu aduci umpluturi de prin Liga 2 si 3 si vrei fotbal.Doar grecul din aparare si francezul sunt jucatori de fotbal.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează