FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - GAZ METAN 1-2

Poli Iași - Gaz Metan 1-2 // VIDEO Marius Constantin aduce victoria cu o „dublă” » Rezultat uriaș pentru Iordănescu, foarte prost pentru Dinamo!

Articol de - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 07:46

Gaz Metan a pus de o miniremontada la Iași, 2-1, revenind în ultimul sfert de oră cu două penalty-uri fructificate de Marius Constantin. Un rezultat uriaș pentru Iordănescu, foarte prost pentru Dinamo!

Așa e viața! Cu Astra (0-1), Marius Constantin a ratat nonșalant un penalty la scorul de 0-0, iar medișenii au pierdut puncte mari. Azi, la Iași, căpitanul medieșenilor s-a răzbunat. A lăsat la Giurgiu execuția falimentară à la Sergio Ramos, a tras cu precizie și cu sânge rece loviturile de la 11 metri primite din partea "centralului" Feșnic. Pe prima în stânga portarului, pe a doua în dreapta lui Târnovanu. Ura și înapoi la Mediaș pentru a pregăti ultima etapă din 2019, cu Viitorul, vineri seară!

Ieșenii s-au ales iar cu praful de pe tobă după ce-au deschis scorul. Adrian Bălan a dat lovitura imediat după ce și-a făcut apariția pe teren, pedepsind întreaga apărare a sibienilor, însă a fost un foc de paie. În ultimul sfert de oră, cu un Edward Iordănescu pe margine ca un leu în cușcă, echipa apăsând accelerația la maximum, Gaz Metan a făcut un pas mare către play-off. Dar gazdele au acuzat primul penalty acordat de Feșnic, la duelul dintre Diallo și Buș. Atacantul a căzut ca secerat, i-a luat ochii "centralului" clujean, spre nervii și stupefacția moldovenilor. Care s-au pierdut cu firea pe final, când Diallo a comis-o într-un duel cu Olaru.

Mediașul fructifică eșecul lui Dinamo cu Sepsi, semieșecul lui Botoșani la Clinceni și se distanțează de principalele contracandidate la acel loc în top 6. "Câinii" latră la lună, la ceață, la ce prind, mai ales după ce-au acuzat arbitrajul, trecând la "și altele" propria neputință.

8meciuri consecutive fără victorie a strâns Iașiul în Liga 1 de la victoria cu CFR Cluj (2-1) acasă: în rest, o remiză și 7 eșecuri

4victorii a strâns Gaz Metan în deplasare în acest sezon de campionat: cu Hermannstadt (2-0), cu Voluntari (3-0), cu Sepsi (1-0) și cu Iași (2-1)

"Nu mă afectează că mi se cere demisia, mă afectează că nu putem să câştigăm puncte, mă afectează că tot timpul conducem şi pierdem Când eşti sus, strigau la Iași "titlul, titlul". Nu-ţi face nimeni statuie nici dacă faci performanţă"
Mihai Teja, antrenor Poli Iași

"Am avut ofertă concretă, dar în niciun moment nu am luat în calcul nimic. De o lună nu ştiu de ce tot apar pe diverse liste. Fac apel să nu mai fiu pus pe nicio listă, pentru că viitorul meu cel puţin până în vară e la Mediaș"
Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan

Diallo și-a ajutat fosta echipă

Evoluție neagră pentru Bradley Diallo. Francezul de 29 de ani a evoluat sezonul trecut pentru Gaz Metan Mediaș, bifând 17 meciuri în tricoul sibienilor. Din vară, a trecut la Iași, unde a strâns deja 18 partide. Azi, împotriva fostei sale echipe, a fost "călăul" moldovenilor. A provocat două penalty-uri, Iașiul pierzând meciul. Diallo a început fotbalul la echipa secundă a lui Marseille, a mai trecut apoi pe la Oldham Athletic, White Star și LA Galaxy.

Meci aniversar pentru Buș și Olaru

O zi deosebită pentru Sergiu Buș și Darius Olaru. Aceștia au bifat, fiecare, partida cu numărul 100 în Liga 1. Mai mult, cei doi fotbaliști ofensivi ai medieșenilor au obținut penalty-urile din care oaspeții au plecat cu 3 puncte din Copou.

Omul meciului a fost fundașul Marius Constantin, care a reușit două goluri, ambele din penalty, în minutele 76 și 85. Pentru moldoveni marcase Adrian Bălan, în minutul 55.

Poli Iași - Gaz Metan 1-2

Poli Iași: Târnovanu - R. Onea, Frăsinescu, Diallo, A. Radu - Breeveld, Loshaj - Platini, Passaglia, Popadiuc - A. Cristea 
Rezerve: Cobrea, Gallego, A. Bălan, Horșia,, Șerban, Carlone, F. Cristea 
Antrenor: Mihai Teja 

Gaz Metan: Pleșca - M. Pleașcă, Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, Diakota - Dumitru, Olaru, Ely - Sg. Buș 
Rezerve: Batista, Chamed, P. Costea, N. Roșu, R. Popa, R. Trif, R. Romeo 
Antrenor: Edward Iordănescu

Stadion: „Emil Alexandrescu" 
Arbitri: Horațiu Feșnic (Cluj) / Asistenți: Bogdan Gheorghe (București), Daniel Hulubei (Vaslui) / Rezervă: Marian Barbu (Brașov) 

VEZI ȘI:

Doar patru stranieri în „16-imi” » Răzvan Marin, Claudiu Keșeru, Dragoș Grigore și Cosmin Moți sunt singurii români din străinătate calificați în primăvara EL

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
creeperno999
creeperno999  •  14 Decembrie 2019, 23:04

Blat

enigmaticul
enigmaticul  •  14 Decembrie 2019, 20:26

Pentru autorul articolului, mai bine vorbeai de calitatea arbitrajului și nu de ”rezultatul uriaș a lui Iordănescu”. Două penalty-uri inventate și meciul s-a rezolvat. Din păcate nu avem nici fotbaliști profesioniști dar nici arbitrii. Sau poate sunt cumpărați, oricum așa ceva nu se poate, să primești 2 lovituri de la 11 m și să mai cerșești altele, aruncându-te în careu. Halal mentalitate de fotbalist ”profesionist”.

dvd1
dvd1  •  14 Decembrie 2019, 20:25

nu e nimic negru pt Dinamo pt ca Dinamo nu mai exista. Dinamo trebuie retrasa din campionat imediat chiar de acum. Atita mai e de facut. HUOOOOOOOOOOOOOOOOO Dinamo

Vezi toate comentariile (14)
Comentează