FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Veste surprinzătoare pentru jucătorii lui Poli Iași » Au pierdut la „masa verde”, dar vor încasa primele de victorie + Explicații inedite pentru „căderea” nocturnei: „Ba a ros un șobolan, ba a lucrat un «Dorel»”

Jucătorii lui Poli Iași vor încasa primele de victorie, deși au pierdut la „masa verde” cu Viitorul // foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi
Jucătorii lui Poli Iași vor încasa primele de victorie, deși au pierdut la „masa verde” cu Viitorul // foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 14:03 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 14:52

Poli Iași a pierdut la „masa verde” meciul cu Viitorul, scor 0-3, însă jucătorii vor încasa primele de victorie, a dezvăluit președintele clubului, Ciprian Paraschiv.

  • CONTEXT: Viitorul a câștigat la „masa verde” partida cu Poli Iași, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, la scorul de 1-1, în minutul 54;
  • Chiar înainte ca moldovenii să marcheze golul de 2-1, nocturna stadionului a căzut pentru a doua oară. Arbitrul Horia Mladinovici a fost obligat să fluiere finalul partidei și să ducă cele trei puncte la Constanța - detalii, AICI.

Prestația bună a jucătorilor lui Poli până în acel moment le va aduce acestora o răsplată, a dezvăluit Ciprian Paraschiv, președintele clubului.

Ciprian Paraschiv: „Jucătorii lui Poli merită prima de victorie”

„E o frustrare pentru Daniel Pancu, a avut o ieșire nervoasă, dar am vorbit în vestiar și am căzut de acord că e un moment dificil peste care trebuie să avem puterea să trecem. Le-am spus că vor primi bonusul de victorie. Eu spun că merită prima de victorie pentru cum au jucat aseară, dar nu e vorba de bani aici. 

E o echipă de caracter, baieții au înțeles că e mai greu și chiar au demonstrat în condiții nu foarte bune că se poate merge mai departe. Eu consider că antrenorul și jucătorii au câștigat 3 puncte. Sunt 3 puncte care eu consider că ar fi trebuit să fie contabilizate în contul nostru”, a spus Ciprian Paraschiv, la PRO X. 

Ciprian Paraschiv: „Ba un șobolan a ros, ba un «Dorel» a continuat să lucreze”

Oficialii echipei nu cunosc încă motivul pentru care nocturna a cedat, însă Paraschiv a declarat că va exista o analiză în acest sens.

„Ba au zis că un șobolan a ros, ba că un «Dorel» a continuat să lucreze la un stâlp. Noi nu putem decât să ne pregătim pentru meci. Chiar nu mă pricep. Probabil va trebui să se facă o analiză și să se vadă cine a greșit”, a afirmat președintele echipei.

VIDEO. Flavius Stoican: „La Iași m-am milogit de conducere să monteze aspersoare, ca să nu mai ud terenul cu furtunul”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Adrian Porumboiu nu are milă de arbitrul George Găman după CFR - Gaz Metan: „S-a demascat. Nu are ce căuta în arbitraj!”

Neluțu Varga nu dă înapoi » Detaliul care confirmă intenția lui CFR Cluj de a nu se prezenta la următorul meci din Liga 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează