FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI IAȘI 1-0

Poli Iași, răspuns oficial pentru Sorin Cârțu după accidentarea lui Koljic: „Să înceteze! Îl cunosc bine pe Mihalache”

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a reacționat după atacurile lui Sorin Cârțu, omologul lui de la Craiova, în contextul accidentării lui Elvir Koljic. +23   FOTO
Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a reacționat după atacurile lui Sorin Cârțu, omologul lui de la Craiova, în contextul accidentării lui Elvir Koljic.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 17:39 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 18:18

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a reacționat după atacurile lui Sorin Cârțu, omologul lui de la Craiova, în contextul accidentării lui Elvir Koljic.

  • Marius Mihalache a fost eliminat în minutul 34 al partidei dintre Craiova și Poli Iași, scor 1-0, pentru un fault care a dus la accidentarea teribilă a lui Elvir Koljic;
  • Diagnosticul în cazul bosniacului Elvir Koljic este de fractură de diafiză peronieră dreapta cu deplasare și va lipsi aproximativ 4 luni de pe teren;
  • Vârful se va opera mâine dimineață, într-o clinică privată din București. Inițial, intervenția chirurgicală ar fi trebuit să aibă loc în străinătate, dar s-a renunțat la această idee.

Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași: „Îl rog să înceteze pe domnul Cârțu”

„Îi înțeleg supărarea domnului Cârțu, chiar o înțeleg. Înțeleg și declarațiile sale, până la un anumit punct. Chiar îl rog să înceteze. Pot și eu să zic că alți antrenori au dus-o pe Poli Iași în trecut în Liga 2. Nu acesta este subiectul. 

Legat de acea fază nefericită, chiar vreau ca lumea să știe de declarațiile doctorului Ionuț Codorean, medic reputat, care a zis că a fost total nefericit acel atac prin alunecare, nu a existat intenție. 

Vreau să vorbesc despre omul Ovidiu Mihalache. Îl cunosc foarte bine. În toată cariera sa, are 36 de ani, nu a avut niciun cartonaș roșu direct. Pot să vă zic din experiența mea, eu am jucat fundaș central. Nu există atac intenționat, prin alunecare, cu genunchiul. Nu există! Nu ai cum să faci un atac intențional la glezna adversarului prin alunecare”, a declarat Paraschiv.

„Îmi exprim regretul pentru jucătorul Elvir Koljic, către întreg clubul Universitatea Craiova. Suntem cu toții marcați, nu ai cum să nu fii marcat. Ne pare tare, tare rău și îmi exprim speranța că vârful craiovean va reveni pe terenul de joc și va avea prestații și mai bune decât a avut până acum”

Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

Sorin Cârțu, președinte Craiova: „Am mai văzut golănii de-astea”

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, l-a acuzat direct pe fundașul Marius Mihalache pentru accidentarea lui Koljic.

„Să vă spun ceva cu Mihalache.... Nu vrea să rupă piciorul, dar a vrut să arate cine e jupânul. Să marcheze teritoriul. Am 45 de ani de fotbal și am văzut golănii de-astea. Am văzut d-aștia șmecheri. L-a așteptat, totul se face cu întârziere... 

Vă aduceți aminte ce a pățit Mihăilă la Iași de era să moară? Nici nu știi ce să crezi cu echipa asta, mereu sunt nenorociri cu ei. Ceea ce a făcut Mihalache nu poate spune că e întâmplător. E clar că nu vrea să rupă piciorul.... «Eu vreau să marchez teritoriul! Că sunt dulău». Mihalache trebuia să fie în Liga 2 cu Iași. Dacă nu e în Liga 2, avem noi ghinionul ăsta”, a spus oficialul oltenilor.

FOTO Imagini teribile cu accidentarea lui Elvir Koljic

+19 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Stoica exultă înainte de meciul cu Dinamo! Revenire-cheie pentru FCSB: „Asta da veste în zi de derby”

Marius Lăcătuș, amintiri despre rivalitatea cu Dinamo și influența lui Valentin Ceaușescu: „Nu-i conveneau astea! Nu-i plăceau”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
dansy
dansy  •  07 Octombrie 2020, 21:15
Postat de regalistul pe 05 Octombrie 2020, 10:29

Măi juveți oligofreni, în loc să stați în banca voastră jegoasă și să rumegați la praz, v-ați apucat să secretați mizerii. Păi voi comparați Craiova cu Iașul, Oltenia cu Moldova, oltenii - în mijlocul cărora nici Brâncuș n-a supraviețuit - cu moldovenii lui Eminescu, Creangă, Cuza, Iorga ș.a. ?! Cu ce virtuți vă lăudați? Impertinență, infatuare, minciună, agresivitate, obrăznicie, datorate filogeniei (dacă știți cu ce se mănâncă). Și acum vă dați mari la fotbal. Așteptați să mergeți în retur la Iași și să plecați cu cățeaua legată la căruță și coada între picioare.

Bai *** de moldova,bai "***" ce are ma ceea ce a facut *** de Mihalache cu ceea ce incerci tu sa ne explici ce oameni importanti au fost in Moldova.Ma desteptule tu de Mihai Viteazu ai auzit?Dar de Nicolae Titulescu ai auzit mai "***"?Ai fost bai vreodata la Craiova sa vezi cat de frumoasa este si nu cad oamenii pe strazi de beti ce sunt ca la voi in Iasi.V-ati luat si antrenor betiv ca sa fie totul bine.Dupa ce ca ati retrogradat si va bagat FRF din nou si fraudulos in liga 1 va dati acum mari specialisti in fotbal.Veti vedea in retur furia Universitatii golanilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează