FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // VIDEO Cristi Balaj îi răspunde lui Mircea Rednic: „E o rușine să fii prieten cu Gică Popescu? Dacă nu ar fi tragică situaţia, ar fi chiar comică”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2020 10:00

Fostul arbitru Cristi Balaj i-a răspuns lui Mircea Rednic, antrenorul celor de la Poli Iași, care l-a acuzat că a mers într-un club de noapte cu Gică Popescu, președintele de la Viitorul, și că echipa din Ovidiu este ajutată de arbitri.

„E adevărat că sunt prieten cu Gică Popescu. Trebuie să îi spun lui Rednic că nu am fost doar o dată la masă cu Gică Popescu. Am fost de mult mai multe ori.  Dar niciodată într-un club! Nu am fost noaptea în club pentru că nu frecventez cluburile. 

Prietenia mea cu Gică Popescu o confirm și nu îmi este ruşine! Am fost cu el şi la Barcelona, la un meci. Nu vă ascund faptul că taximetriştii nu voiau să îi ia bani când mergeam cu el. E trist că ne ocupăm de aşa ceva. Gică Popescu e prietenul meu. Niciodată nu mi-a cerut să spun, să influenţez sau să fac ceva împotriva regulamentului”, a declarat Cristi Balaj la TV Telekom Sport.

„Dacă nu ar fi tragică situaţia, ar fi chiar comică”

„Faza golului e simplă! Dacă nu ar fi tragică situaţia, ar fi chiar comică. E tragic pentru că vorbim despre un nou management la Iaşi. Sunt persoane care spun că au participat la cursuri, la diferite seminarii. Mi se pare trist pentru că aveau oportunitatea să sune la CCA și să primească nu o fază, ci zeci de faze asemănătoare în care decizia e una singură”, a încheiat Cristi Balaj.

Normal că «specialiștii» au zis că e gol valabil. Ultima dată când l-am văzut pe Cristi Balaj, era cu Gică Popescu la Fratelli. Iar Crăciunescu e prieten cu cei de la Viitorul. 

E normal să-i dăm «Regelui» ce e al «Regelui». Eu am vorbit cu un arbitru din Belgia, care s-a consultat cu un mare arbitru de acolo și mi-a spus că este ofsaid clar la golul Viitorului”
Mircea Rednic

Ce a făcut Rednic

După Poli Iași - Viitorul 1-2, Mircea Rednic a venit la conferința de presă cu o fotografie de la faza primului gol marcat de echipa lui Gică Hagi și a acuzat faptul că a fost ofsaid. (Detalii pe larg AICI)

Vezi și: 

VIDEO Mircea Rednic, „săgeți” către Florinel Coman și Olimpiu Moruțan: „Se îmbracă în Gucci, «luci», «muci»... Nu ai loc de ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
raikkonen80
raikkonen80  •  08 Februarie 2020, 21:32
Postat de cornelconasu pe 08 Februarie 2020, 20:55

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raikkonen79
raikkonen79  •  08 Februarie 2020, 21:27
Postat de bigbolo pe 08 Februarie 2020, 20:55

Atentie, gigist!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  08 Februarie 2020, 20:55
Postat de raikkonen79 pe 08 Februarie 2020, 20:07

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează