FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC VASLUI 1-1

Porumboiu: "La Ploieşti, arbitrul s-a urinat pe noi... Uitaţi-vă bine! Miza e mare şi se împarte la cine trebuie. Ce dracu', vă faceţi că nu pricepeţi?!"

Porumboiu este exasperat de arbitrajele de care are parte echipa sa
Porumboiu este exasperat de arbitrajele de care are parte echipa sa

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 11:01

UPDATE // Dacă la finalul meciului Adrian Porumboiu putea fi scuzat, oarecum, pentru cuvintele dincolo de limita regulamentului adresate arbitrilor şi conducătorilor federaţiei, nici la 12 ore după meci discursul său nu era prea schimbat. "Acest arbitru s-a urinat pe noi. Cîtă vreme nu l-a eliminat pe Goian, aşa cum trebuia, şi noi am fi jucat în 11, iar ei în 10  cînd scorul era 1-0 pentru noi, apoi l-a dat afară direct pe Temwanjera, asta a făcut! A urinat pe noi", a spus Porumboiu la televiziunea sportro

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, s-a declarat revoltat de arbitrajul de care a avut parte echipa sa la Ploieşti, în meciul cu Astra Ploieşti (1-1). Vasluiul a fost egalată în ultimele secunde ale partidei, după o fază la care elevii lui Hizo au acuzat un fault în atac.

Mai mult, Vasluiul a jucat ultimele 5 minute în 10 oameni, după eliminarea discutabilă a lui Mike Temwanjera, autorul golului reuşit de oaspeţi. Jucătorii lui Hizo au plîns în vestiar după meci!

"Nu ştiu dacă Mike merita roşul, dar ştiu că Lucian Goian îl merita. Arbitrajul din repriza a doua a fost scandalos. Sîntem tocaţi! Cum să nu-i dai roşu lui Goian? Ar fi meritat al doilea galben, după ce l-a tras pe Temwajera. Aşa, jucau ei în 10 oameni şi noi în 11. Arbitrii de la noi sînt făcuţi din ochi de servitori. Nu am văzut un arbitru gentleman! În 6 luni, unguraşu ăsta (n.r. Istvan Kovacs) a ajuns arbitru FIFA. În vestiar plîngeau toţi jucătorii. Îi felicit pentru modul în care au jucat. S-a întîmplat ce preconziam că se va întîmpla. Cînd spunea Porumboiu că sînt blaturi în Liga 1 cu arbitrajele, eu eram ăla nebun. Au trebuit să plece străinii de la CFR în Norvegia ca să se dea pe faţă cărţile (n.r. Dorsin şi Kone au acuzat fotbalul românesc că ar fi putred în ceea ce priveşte arbitrajele)

Cîştigă echipele care trebuie să cîştige, nu cele care merită. Am fost puşi pe rug fără nici un fel de jenă. Sînt interese mari la mijloc şi noi nu sîntem la nivelul intereselor existente. Nemernicie, ăsta e cuvîntul! N-avem nici o şansă, ce rost are să investim în echipe? Vă faceţi că nu pricepeţi? Miza de la finalul sezonului se împarte, ce e aşa greu? Totul e pe bază de împărţeală în fotbalul ăsta. Este o bătaie de joc organizată. La pauză a intrat Prunea la arbitri în vestiar, le-a spus ce trebuia să le spună şi cu asta basta", a acuzat Porumboiu după meci, lăsînd să se înţeleagă că Marius Stan ar împărţi cei 15-20 de milioane de euro cu cei care conduc fotbalul românesc.

Florin Prunea, oficialul Astrei, este de părere că echipa sa ar fi meritat victoria: "A fost o partidă pe care o puteam cîştiga fără probleme, dar Vasluiul a avut un portar în zi mare. Obiectivul nostru este să facem cît mai multe puncte, nu să încurcăm alte echipe. Dacă se dovedeşte că am fost în vestiarul arbitrilor, eu îmi dau demisia mîine. Nu am ce să caut la cabina arbitrilor".

INTRĂ AICI ŞI VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL LIGII 1!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
paso
paso  •  10 Mai 2011, 12:55

Pai, Porumboiule! Daca nu stii sa investesti ! Uite la Otelul, n-au un Wesley sau vreun Adailton,nu sant in stare sa dea doua pase, dar... he-he....au rezultate.

dantes.
dantes.  •  10 Mai 2011, 12:22
Postat de mizzzerya pe 10 Mai 2011, 11:26

si cand a luat URZICENI campionatul , tot cu arbitrii l-a luat ? te-a sfatuit Avram sa iti iei antrenor de la Real ?

Urziceni nu, CFR da. S-a vazut ce-au facut in cupele europene. Tot acolo o sa se vada si cum a luat Otelul (daca-l vor lua ei).

berezan_vlad
berezan_vlad  •  10 Mai 2011, 12:17

Va urez un golaveraj 0-50 in UCL !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează