FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SEPSI 1-1

Porumboiu se ia de Mitriță: "După ce a făcut aseară, ar trebui să-și scrie ceva pe frunte"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 10:48

Adrian Porumboiu l-a criticat pe Alexandru Mitriță, capitanul și golgeterul celor de la CSU Craiova, care a primit două "galbene" în decurs de 5 minute, la meciul cu Sepsi, 1-1. (Detalii AICI)

"Gesturile lui Mitriță sunt de neacceptat pentru un căpitan. Nu poți să te enervezi așa și să ai mofturi în tine. Ar trebui să își scrie ceva și pe frunte, nu doar pe ceafă.  (n.r. Mitriță și-a tatuat pe ceafă sfatul pe care i l-a dat Ilie Balaci: "Distrează-te pe teren"). La Craiova e nervozitate și din cauza publicului", a declarat Porumboiu la TV Pro X.

Aseară, Ion Crăciunescu a analizat fazele în urma cărora Mitriță a încasat două "galbene" și a concluzionat că eliminarea craioveanului a fost eronată. 

"La Craiova - Sepsi mi-a plăcut de Adrian Rus, care în prima repriză a făcut o deposedare de manual. La Mateiu nu trebuia să se dicteze penalty" Adrian Porumboiu, fost arbitru

clipboard01
FOTO: Telekom Sport

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
dansy
dansy  •  11 Noiembrie 2018, 15:09

Radu Petrescu a stricat meciul.Cred ca ia crescut din nou acea tumoare pe creier.Nu se poate sa dai doua galbene asa de usor.La primul putea doar sa-l avertizeze pe Mitrita cum fac majoritatea arbitrilor.Iar al doilea a fost dat gratis.Acolo Mitrita a fost impuns cu mana si lovit cu piciorul in spatele genunchiului.Penalti clar.Si ce face nemernicul de Petrescu??Da al doilea galben.E clar ca a avut tema sa-l urmareasca pe Mitrita,Restul sunt rautati ale asa zisilor ziarisiti si ale unor fosti arbitri de pe vremea lui Ceausescu care au facut o gramada de smrcherii.Va aduceti aminte de Craciunescu ( avea magazin cu electronice de la Copops) cum a arbitrat acel meci pro Rapid?? Acum se da cel mai cinstit.Rusine frustratule!

whiteredarad
whiteredarad  •  10 Noiembrie 2018, 19:11

"Fostii", Craciunescu si Porumboiu, care nu se pot intelege cu nimeni, au mereu pareri asemanatoare, dar contrare realitatii. Ei jignesc, pun etichete pe arbitri si jucatori, se cred " Dreptatea intruchipata" Doar ca sint destui cei care ii stiu de pe vremea cind aveau fluierul in gura. Beneficind de faptul ca au ramas putine meciuri inregistrate dedinainte de 1990, greselile lor le cred uitate. Sint destui cei care "i-au prins" in activitate. Nu prea erau cum pretind. Cei doi sint oameni imposibil sa se inteleaga cu cineva, au fost scosi si din corpul de observatori si isi varsa veninul la TV si in presa. L-au lasat in urma lor, doar pe Tud0r, un stelist dovedit, care afara nu a putut..nimic.

138672209828437
Gelu Oanca  •  10 Noiembrie 2018, 17:38

Oltenii, au pus un *** capitan.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează