FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Pregătește Șumudică un transfer surprinzător? Îl testează pe fiul unui fost fotbalist cu peste 200 de meciuri în Liga 1

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2016 11:16

Alex Chiriţă (20 de ani), fiul fostului fotbalist Daniel Chiriţă, s-a despărţit în această iarnă de Petrolul Ploieşti. Fotbalistul ar putea ajunge însă la Astra. 

Fără a avea prea multe şanse de a juca la echipa de prim eşalon, Chiriţă junior a încercat, în iarnă, o trecere la echipa a doua a lui Zenit Sankt Petersburg.

Problemele întâmpinate la faţa locului l-au îndepărat pe Chiriţă junior de oportunitatea de a juca la echipa unde a evoluat, cu bune rezultate, tatăl său.

După ce s-a pregătit, o perioadă, acasă, la Ploieşti, pe cont propriu, Alex Chiriţă se antrenează, acum, sub comanda lui Marius Şumudică, cel care va decide dacă ar fi oportun un transfer al tânărului atacant care s-a aflat, în probe de joc, şi la Ajaccio în vremea când tricoul acestei formaţii era purtat şi de Adrian Mutu.

Tatăl lui Alex are peste 200 de meciuri ca fundaș dreapta în Liga 1, la echipe precum Petrolul, FC U Craiova și Rapid. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bulldenej
bulldenej  •  17 Martie 2016, 13:50

chirita asta "o fost" un fel de Rapa de la Steaua, adica doua "cacastrofe" ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează