FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

Președintele lui Poli Iași, acuzat de jucători, spune că n-a luat niciun leu: „M-a întrebat nevasta cum arată banii la Iași”

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 16:06

Contestat de unii jucători de la Poli Iași, care-i reproșează că doar și-a redus salariul în timp ce ei iau 500 de euro lunar, președintele Ciprian Paraschiv se apără: „Legal n-am cum să intru în șomaj tehnic, ca ei, trebuie să semnez documente. Și oricum n-am încasat niciun ban”.

Jucătorii lui Poli Iași au astăzi o nouă videoconferință cu președintele Ciprian Paraschiv. Exact ca sâmbăta trecută, când s-a discutat pe marginea trecerii lor în șomaj tehnic. De data aceasta, scrie ziarul local "Evenimentul", subiectul fierbinte va fi de ce ei cu 500 de euro lunar, adică 2.280 de lei, iar Paraschiv cu salariul la jumătate?! „Acum nu mai suntem cu toții niște războinici? ", s-ar fi exprimat unii contestatari. 

Paraschiv a explicat azi situația în care se găsește, deși faptul că merge în continuare la servici, inclusiv în week-end, și pleacă la opt seara ar fi trebuit să fe suficient. 

„Legal nu aveam cum să intru în șomaj tehnic. Trebuie să rămână un reprezentant al clubului care să semneze documente și să se asigure de bunul mers al lucrurilor. Inclusiv să se ocupe de dosarul de licențiere. Și da, am rămas cu 50 la sută din salariul lunar pentru că eu port răspunderea pentru întreg clubul, ca și ordonator de credite. Eu răspund financiar și penal pentru toate hotărârile pe care le iau", spune oficialul instalat în funcție la întâi februarie. 

El susține că, în două luni de când e la Poli, „n-am luat niciun ban de la club. Să nu-și închipuie cineva că eu mi-aș lua banii înaintea jucătorilor! Soția mă și întreba la un moment dat, mai în glumă, mai în serios, cum arată banii din Iași". z

185.000 de euro e suma de care are nevoie Poli pentru a le plăti jucătorilor și staffului salariile pe februarie

3.000 de euro lunar, plus bonusuri de obiectiv, e salariul lui Paraschiv la Iași, potrivit surselor Gazetei

„Am luat măsuri extrem de dure, însă nu exista altă soluție. Nu-i vina jucătorilor că s-au adunat atâtea datorii și nici a mea, care abia am venit în club. Puteam să renunț la apariția pandemiei, dar nu sunt un laș"

„Suntem cu toții pe aceeași navă. Totuși, unul trebuie să fie căpitan. Altfel, fiecare ar vâsli în ritmul propriu și vaporul s-ar duce în stânci" - Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

Citește și alte știri de la Poli Iași:

Emoții la Poli Iași: de câți bani mai au nevoie moldovenii pentru a primi licența pentru Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează