FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima declarație a lui Dinu Gheorghe după ce a plecat de la Dinamo » Deja are o ofertă din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 18:31

Dinamo a anunţat astăzi despărţirea de Dinu Gheorghe, manager general al echipei. Acesta are deja o ofertă, de la FC Voluntari.

”Am convenit că e mai bine aşa. S-a plecat la un drum şi s-a respectat ce am stabilit, dar am convenit cu Negoiţă că nu vedem lucrurile la fel şi am ajuns la un acord să ne despărţim. Echipa va creşte şi va face o figură frumoasă în continuare şi fără mine. S-au adunat în timp nemulţumirile şi azi am pus punct.

Dinamo n-are probleme financiare în clipa de faţă. Toţi jucătorii aduşi de Dinamo au venit cu acordul domnului Negoiţă, al meu şi al lui Mircea Rednic. De ce ar fi nemulţumit de jucătorii aduşi de mine dacă sîntem pe locul 2?”, a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

...despre relaţia cu Rednic: ”N-au existat probleme cu Rednic, colaborarea a fost una foarte bună. Nu e un capăt de ţară, nu moare Dinamo cu mine sau fără mine”

...despre suporteri: ”Trebuie să fie lîngă echipă în continuare, nu are importanţă că e Dinu Gheorghe sau altcineva”

...despre viitor: ”N-am nici un plan pentru următoarea perioadă. Deocamdată încerc să mă liniştesc puţin după astea 4 luni. N-am uitat că am spus că vreau ca Dinamo să fie ultimul club din cariera mea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
zidane92
zidane92  •  21 August 2015, 09:50

Negoita la puscarieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

994271187273319
Aurelian Marzan  •  20 August 2015, 23:36

ai 100% la 100% ,dreptate

gizeh
gizeh  •  20 August 2015, 22:06

vama un ra*at cum de e pus președinte? el știe doar să topească cașcavalul ,apoi inventează un scandal și o șterge.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează