FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Daniel Pancu, protagonistul unei pagini întâi de senzație în Gazeta Sporturilor! Povestea fotografiei cu sabia și o pictură a lui Ștefan cel Mare

Daniel Pancu are o copie a sabiei lui Ștefan cel Mare
Daniel Pancu are o copie a sabiei lui Ștefan cel Mare

Articol de , - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 15:16 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 17:21

Daniel Pancu (43 de ani) a acordat un amplu interviu pentru edița de azi a Gazetei Sporturilor, în care a vorbit despre fotbalul românesc, planurile pentru Poli Iași, cariera sa de jucător, dar și cea de antrenor.

Daniel Pancu a fost protagonistul unei prime pagini inedite. La ideea reporterilor Gazetei Sporturilor, antrenorul născut la Iași s-a pozat cu o replică a sabiei lui Ștefan Cel Mare, lângă o pictură a fostului domnitor al Moldovei.

Daniel Pancu are o copie a sabiei lui Ștefan cel Mare

Pancu are acasă, în Iași, o copie a sabiei lui Ștefan cel Mare și o pictură cu domnitorul Moldovei de la mijlocul secolului al XV-lea până la începutul secolului al XVI-lea. Sabia a fost realizată de meșteri de lângă Brașov, pictura a fost comandată în Belgia, unui artist dintr-o localitate aflată la Marea Nordului.

Daniel Pancu, protagonistul unei pagini întâi de senzație în Gazeta Sporturilor! Povestea fotografiei cu sabia și o pictură a lui Ștefan cel Mare
Prima pagină a ediției de azi a Gazetei Sporturilor

Românii tineri au luat de la Mutu tatuajele, mașinile - aceia care și le-au permis, femeile frumoase. Niciunul nu se interesează cum se antrena Mutu! E valabil și în comparația cu Cristiano Ronaldo. Asta e educația în România, copiem doar ceea ce e ușor de luat. Eu, la fel ca Mutu, am fost implicat sută la sută în fiecare antrenament, îmi reproșau uneori că exageram cu munca! 
– Daniel Pancu

Mircea Lucescu  a fost cel mai mare ghinionist în prima parte a carierei! Eu nu țin minte un meci important în care să fi avut nea Mircea noroc...
- Daniel Pancu

Ca antrenor îmi doresc să joc cu Beșiktaș o finală de cupă europeană. Poate vi se pare complicat, da... Probabil că vor mai trece 7, 9 sau 10 ani până voi ajunge acolo unde vreau eu. Mă cunoașteti foarte bine, știți câtă ambiție am! Eșecurile mă încarcă și mai tare, devin mai puternic. Eu acolo îmi propun să ajung, într-o finală europeană. Sper să mai vorbim peste zece ani, avem un motiv în plus, să verificăm dacă am avut dreptate .
- Daniel Pancu

VIDEO Daniel Pancu, moment de sinceritate: „Am luat banii degeaba! Nu știu exact ce-a fost în aer”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Daniel Pancu țintește sus și se vede la o echipă de top din fotbalul european: ”Rețineți: o să joc o finală de cupă europeană”

EXCLUSIV Cum se vede lupta la titlu: „Craiova e cel mai bun club, dar e a treia favorită! FCSB poate face meciuri fantastice” » Care e atuul lui CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1618241801598332
Catalin Tutuman  •  11 Ianuarie 2021, 22:53

un *** langa Stefan cel mare!!!... ce sa vedem la un no name???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  11 Ianuarie 2021, 21:31
Postat de dobrin pe 11 Ianuarie 2021, 17:30

Are nevoie de bani sa ajunga in Ferentari, si ofera sabia la schimb.

In mintea ta e mai intuneric decat noaptea.

22cea
22cea  •  11 Ianuarie 2021, 19:50

Si io credeam ca sabia va fi adusa de Sumudica :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează