FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima reacție a jucătorului dorit de Becali despre un transfer la FCSB: "Totul e posibil"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 09:00

Florentin Matei (25 de ani), fotbalistul împrumutat de Rijeka în acest sezon la Astra, a vorbit pentru prima oară despre un posibil transfer la FCSB. 

"Nu am vorbit cu nimeni. Eu acum termin contractul cu Astra. Mai am un an de contract cu Rijeka. Săptămâna asta văd ce o să fac. Totul este posibil, dar poate este prea devreme să vorbesc despre un transfer.

A fost o perioadă frumoasă, m-am simţit foarte bine la Astra. Cu puţin noroc, puteam să terminăm şi mai sus în clasament", a declarat Florentin Matei, la TV Telekom Sport.

La finalul meciului cu Astra, Gigi Becali s-a arătat interesat și de Anatole Abang, atacantul camerunez al giurgiuvenilor: "E cleptoman, dar își face crucea bine"(detalii, aici). 

Florentin Matei a fost în trecut la echipa roș-albastră, dar steliștii s-au dispensat de mijlocaș cu multă ușurință. 

Ar fi o mutare total surprinzătoare, având în vedere că mijlocașul a fost făcut praf de Becali în precedentul mandat la roș-albaștri:  "Nu s-a născut fotbalist, el s-a născut să jongleze cu mingea. Eu l-am văzut pe Matei, l-a băgat Stoichiţă un meci, două să-l vedem. Hagi, la 16 ani, era super fotbalist. Dar, hai, nu Hagi, că Hagi era geniu, gândiţi-vă la altul. Matei nu are nici forţă, nici viteză. Eu am învăţat de la Piţurcă asta, dacă are forţă şi viteză, la celelalte mai lucrăm. Florentin Matei e moale, nu o să ajungă fotbalist. Îmi tai capul dacă ajunge fotbalist!", spunea Becali în urmă cu mai mulți ani, la GSP TV. 

Matei, care până de curând a fost reprezentat de Bogdan Mara, oficialul CFR-ului, e împrumutat la Astra de la Rijeka, unde mai are un an de contract. Dacă va rămâne la croați, ar urma să încaseze sezonul viitor un salariul anual de 400.000 de euro, sumă mult peste ce e la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
103218647204174
Robokup Doru  •  30 Iunie 2018, 17:27

Succes Matei mergi acolo unde vei fi respectat . La Steaua se vorbește numai de bani transferuri de fotbal mai puțin. Ca dovada Steaua are cei mai buni jucători din România si pierde campionatul . Alibec un fotbalist extraordinar , face tușa la Steaua De ce? are temperament !! pai ce credeau ca și-au luat câine și va lătra doar când vor ei și ce vor ei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează