FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima reacție a lui Marica după accidentarea din meciul cu Pandurii » Atacantul a povestit cum s-a petrecut totul

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 20:32

După ce tocmai a revenit după o accidentare, Marica a putut juca doar 20 de minute în meciul cu Pandurii, acuzând probleme la picior.

Atacantul de 30 de ani a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru fani. Vârful Stelei a povestit cum s-a accidentat și a avut o promisiune pentru suporteri.

Dragi prieteni,

Va multumesc tuturor celor care in momente delicate ale carierei mele ati fost alaturi de mine. Le multumesc in mod special tuturor celor de la Steaua, colegilor, patronului care m-a sustinut mereu, managerului pentru cuvintele frumoase, antrenorului pentru sprijinul total !

Am invatat sa apreciez oamenii care ma sustin fiindca am trecut peste accidentari inca de la 18 ani. Nu am incercat niciodata sa ma menajez, sa nu dau totul fotbalului Am cazut, m-am ridicat, am continuat sa lupt. Nu am ales niciodata calea usoara si vreau va spun ca voi continua sa lupt pana la ultima picatura pentru cariera mea, pentru echipa la care joc!

In cazul de fata, este vorba doar de ghinion: am facut timp de 10 zile antrenamente foarte intense, foarte dure si nu am avut nici o problema.

La o banala ridicare de pe gazon, am simtit ceva la muschi. Sper sa nu fie ceva foarte serios. Voi reveni mai puternic si mai decis sa dau totul pentru fotbal! Imi va fi usor fiindca va am pe voi alaturi, pentru ca-mi iubesc echipa si pentru ca iubesc Romania !
 Mesajul lui Marica

 

Dragi prieteni, Va multumesc tuturor celor care in momente delicate ale carierei mele ati fost alaturi de mine. Le...

Posted by Ciprian Marica on Thursday, March 31, 2016

Marica, 30 de ani, s-a accidentat în meciul cu Dinamo, la începutul lui martie. Jucătorul a suferit o ruptură musculară și s-a tratat la celebra Marijana Kovacevici, controversatul vraci sârb care face o terapie neconvenţională.

Citește și: Noi detalii despre situația lui Marica: "Nu a simțit o durere pronunțată, cum a fost cu Dinamo"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
valiro
valiro  •  31 Martie 2016, 22:41

Ar fi bine sa ne reamintim ca Marica primeste salariu mediu pe economie. Si doar daca va juca 2 meciuri in CL si se va califica va primi 1 milion... Sa nu ne lasam prostiti...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 Martie 2016, 22:16

Marica nici macar nu mai realizeaza cat e de penibil....

mariuss72
mariuss72  •  31 Martie 2016, 22:13

Mi-au dat lacramile, are asta niste vrajeli de filme indiene. Era de asteptat sa se ajunga aici, omul e terminat de mult timp, marele atacant care s-a rupt la primul sprint mai in forta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează