FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Prima reacție din partea celor de la Voluntari după scandalul de la finalul meciului cu Iași! Primarul Pandele îl desființează pe Ganea

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 11:34

Primarul din Voluntari, Florin Pandele, a reacționat după scandalul de la meciul dintre CSMS Iași și formația ilfoveană, când Ganea s-a contrat dur cu o jurnalistă de la LookTV. 

"În urma incidentului de ieri în care antrenorul echipei F.C. Voluntari Ionel Ganea a agresat verbal o jurnalistă a postului de televiziune Look TV, doresc să prezint scuze, în numele tuturor locuitorilor din Voluntari, atât jurnalistei în cauză, cât și publicului în general.

Am discutat încă de aseară cu conducerea echipei de fotbal și am primit asigurări că astfel de incidente nu vor mai avea loc, indiferent de cât de ridicată este tensiunea acestui final de campionat.

Regret sincer că Ionel Ganea nu a înțeles că rezultatele de pe teren nu au nicio valoare dacă nu sunt dublate de o atitudine corespunzătoare și în afara acestuia.

Comportamentul tuturor celor care activează la echipă trebuie să fie ireproșabil, chiar dacă există provocări sau alte interese", a scris Pandele pe Facebook. 

Citește și: VIDEO Scene șocante după Iași - Voluntari! Jigniri și amenințări cu moartea între Ganea și o jurnalistă: "Viorele, nu te mai întorci la București"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1615510982050748
Corneliu Dumitrascu  •  20 Martie 2016, 07:33
Postat de Ştefan-Andrei Tănase pe 20 Martie 2016, 06:06

***

tu esti cumva de-al lui ganea?***cum ma sa vorbesti asa in public?atuncii cum vorbeste el acasa cu familia?pandele are dreptate.rezultatele sportive nu au valoare daca sint obtinute de un babuin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

814690825329431
Ştefan-Andrei Tănase  •  20 Martie 2016, 06:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihaimotan
mihaimotan  •  19 Martie 2016, 18:11

Mai pandelica, atunci cand base ti-a amenintat sotia nu ai fost atat de vehement. Acum ti-au mai crescut bilutele cand lighioana cu ochelari l-a amenintat pe Ganea cu moartea?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează