LIGA 1  ·  GAZ METAN

Primarul Mediașului a explicat în ce condiții va sprijini financiar Gaz Metan: când scapă clubul de insolvență

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 17:58

Gaz Metan s-a calificat în premieră în play-off și va încheia pe cea mai bună poziție din clasament în istoria de 75 de ani a grupării. 

Clubul așteaptă să scape de insolvență, după mai multe încercări, și caută noi surse de finanțare, mai ales că nu are datorii și are aprobat și planul de reorganizare. Formația trece printr-o perioadă bună din punct de vedere sportiv, fiind în play-off, după ce în ediția precedentă a câștigat play-out-ul. Zilele trecute au apărut mai multe discuții în mediul online vizavi de un eventual refuz al autorităților locale de a sprijini gruparea orașului. Site-ul suporterilor, gazisti.ro, a solicitat un punct de vedere explicit primarului Gheorghe Roman. 

Ce spune primarul din Mediaș

"Eu am transmis doar că sunt dispus la un dialog după ce clubul va ieși din insolvență. Până atunci nu avem cum să finanțăm clubul Gaz Metan Mediaș", a comentat edilul șef al urbei, pentru a pune capăt speculațiilor că nu ar fi pe aceeași lungime de unde cu Ioan Mărginean, președintele clubului. 

Medieșenii caută să atragă fonduri importante financiare ca să atace și la anul play-off-ul. Luna aceasta va avea loc o nouă înfâțișare din cadrul procesului privind ieșirea din insolvență, iar odata cu această realizare, ce va avea loc cel mai probabil pe data de 23 a acestei luni, clubul Gaz Metan va primi aproximativ 370.000 de euro din urma procesului câștigat în fața lui Răzvan Zăvăleanu.

VIDEO / Mihai Teja, antrenorul celor de la FC Voluntari: „Ne bucurăm ca au reînceput meciurile amicale”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1