FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul FAIL al iernii la Dinamo » Miriuță a făcut anunțul în această seară: "Cluburile nu s-au înțeles"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 21:35

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a declarat în această seară că transferul lui Ronaldo Deaconu de la Concordia Chiajna va pica.

"Din câte știu, Deaconu nu vine. Nu cred că s-au înțeles cluburile. Eu l-am remarcat la Chiajna, l-aș fi dorit, dar e sub contract", a declarat Miriuță la TV Digi Sport.

Tehnicianul dinamovist a dezvăluit și problema cu care se confruntă unul dintre cei mai importanți jucători din lot: Rivaldinho suferă de pubalgie, la fel ca stelistul Denis Alibec. 

"Rivaldinho are pubalgie, din păcate. Așa a jucat până acum, cu injecții, probabil că și randamentul lui a fost afectat", a mai spus Miriuță pentru sursa citată.

...despre transferul lui Monroy: "Îl cunosc foarte bine, în Israel a fost titular în toate meciurile. Să-l vedem cât e de pregătit, el a jucat pe unde a fost, nu a stat. Îl cunosc cât e de profesionist și mi-aș dori să rămână"

...despre "întârziații" de la reunire: "Penedo nu e învoit. Trebuia să se prezinte azi la ora 10:00 la reunire. Mie mi s-a transmis prin impresarul lui, înainte de Revelion, că și-ar dori să vină pe 12 ianuarie. Bineînțeles, eu n-am fost de acord. Va suporta consecințele, conform regulamentului de ordine interioară. Mahlangu a fost învoit. M-a sunat cu o lună înainte că va întârzia, are nuntă și e normal să fiu de acord să întârzie"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
deva1
deva1  •  09 Ianuarie 2018, 10:17

Incorecta expresie primul fail*** fail inseamna a esua. Cum alaturi:primul a esua? Esec=fault .puteai zice primul fault....dar in Romania este folosita limba romana, nicidecum engleza, cu dialect americanesc.Sau te crezi in filme aici in gsp?ma mir ca nu stie nimeni engleza in redactie sa schimbe titlul articolului.Aveti resurse umane ...folositi-le.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

803082283107869
Gigel Bekali  •  09 Ianuarie 2018, 09:57

"Primul FAIL" a fost cand ai fost angajat ca jurnalist ba' baiatule! Si urmatoarele "FAIL" sunt toate articolele tale! Da' invatati *** sa scrieti un articol de sport sau *** can-can si lasatine *** in pace!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  09 Ianuarie 2018, 07:50

Dinamo a anuntat buget 0 pentru transferuri.Nu e clar?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează