FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Problemă majoră după instalarea lui Conceicao: antrenorul nu se poate înțelege cu jucătorii!

Conceicao trebuie să redreseze rapid trupa din Gruia // FOTO: RAED KRISHAN
Conceicao trebuie să redreseze rapid trupa din Gruia // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2018 09:18

Antonio Conceicao, noul antrenor al CFR-ului, vorbește doar portugheză, lotul înțelege română și engleză. 

Lotul de la CFR nu l-a înțeles pe un vorbitor de română, acum totul ar trebui să funcționeze mai bine cu ședințe în portugheză, o limbă pe care o cunosc doar doi titulari, Camora și Vinicius.

Conceicao vorbește numai portugheza, indicațiile sale trebuie să fie traduse în română și în engleză pe teren! Pentru că existră străini care nu știu nici româna, nici portugheza.

Noul număr 1 executiv din Gruia, Iuliu Mureșan, mizează pe Toni în ciuda barierei pe care o constituie limba și în pofida CV-ului sărac pe care îl are Conceicao. El a mai avut două mandate la Cluj, niciunul dus până la capăt, a fost dat afară de fiecare dată fără să bifeze măcar un sezon întreg.

Schimbările din club vor produce o nouă reformă și la nivelul lotului, se va redeschide campania de achiziții. Edi Iordănescu își crease un lot, acum se caută iar jucători, de pe lista pe care au alcătuit-o Mureșan și Conceicao. Lusitanul e, de fapt, mai mult un specialist în mercato decât un antrenor cu rezultate mari.

Cu acest statut le-a devenit cunoscut și șefilor de la Cluj. Toni a contribuit la recrutarea celor mai mulți portughezi în urmă cu un deceniu, când lusitanii alcătuiau nucleu formației vișinii.

Șefii clubului au fost mulțumiți de referințele pe care le-a oferit Conceicao, confirmate de randamentul fotbaliștilor, și l-au angajat după aceea ca antrenor, unul pe care l-au tratat mai degrabă drept intermediar, o soluție pe termen scurt în momente de criză.

3 trofee
are Conceicao la CFR din două mandate: două Cupe și o Supercupă. Recolta e bogată, în condițiile în care Toni nu a prins niciodată un sezon întreg

Citește și:  FABULOS! Demisii în grup la CFR din cauza unor deturnări de fonduri? Bănuiți de costuri suspecte și plăți exagerate!

Conceicao debutează azi pe banca "feroviarilor", în deplasare cu Dunărea Călărași. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV, de la ora 18:00. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
stefan..
stefan..  •  28 Iulie 2018, 12:11

Un ultim ambalator de peste din redactia GSP ar trebui sa aiba atributii de corectura a ceea ce redactează ambalatorul de peste de serviciu. Forma articulata a substantivului din articol este "nucleul". *** :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roadghost
roadghost  •  28 Iulie 2018, 12:10
Postat de mioriticul pe 28 Iulie 2018, 11:43

„Articol“ de gigist pentru gigisti. Portugalia e tara vorbitoare de o limba latina in care te descurci cel mai bine cu engleza. O vorbesc mai toti, de la scolari la pensionari. Doar in mintea gigistilor de la ipachrtatu pestelui cineva, care dupa spusele lor e om de mercato international, deci negociaza, face contracte etc. nu stie engleza.

Haha bine punctat omule...gsp il confunda pe Conceicao cu "meseriasii" romani gen Ilie Stan, care nu stie bine nici romana, dar se dadea rotund la conferinte de presa ca stie sa zica "shalom" inaintea unui meci cu niste israelieni...si daca presupunem ca Toni Conceicao nu stie o boaba romaneste sau englezeste, ii anunt pe eruditii de la gsp ca exista de ani bunicei o breasla numita "translatori"...da da domnilor cu facultatea facuta la universitati cu nume de planete, soc maxim, exista oameni care pot vorbi 2 sau mai multe limbi!!

sibelius
sibelius  •  28 Iulie 2018, 11:43
Postat de George Adrian Popescu pe 28 Iulie 2018, 09:57

Sa imi fie cu iertare dar asa se intampla cand la mijloc e un concurs de prostie. O prostie crasa. Acum pot fi sigur ca CFR nu va castiga titlul anul acesta.

Nu e prostie, e planificare atenta. CFR nu a castigat niciodata titlul 2 ani consecutiv.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează