FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme cu unul dintre jucătorii aduși de Rednic: "O să-i reziliem contractul în aceste condiții" + Absențe importante pentru meciul cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 13:58

Mircea Rednic l-a adus în această toamnă la Dinamo pe fundașul stânga Naser Aliji (24 de ani), însă acesta nu va putea juca pentru roș-albi până în ianuarie 2019, iar dacă nu-și va rezolva problemele fizice, i se va rupe contractul.

"Legat de Nasser (n.r. Aliji) a fost o decizie luată împreună. Nu are probleme foarte mari, puteam să-i reziliem contractul, nu ne-a costat niciun euro. Depinde de el dacă îşi poate rezolva micile probleme pe care le are şi când va veni pe 9 ianuarie, el trebuie să fie la 100%.  Dacă nu, ne vom despărţi. Am foarte multe informaţii pozitive despre el, l-am văzut la antrenamente şi am încredere în el", a spus Rednic la conferința de presă.

Aliji, care are și cetățenie elvețiană, a venit la Dinamo liber de contract după ce în vară s-a despărțit de italienii de la Virtus Entella. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern. Aliji a jucat în naționalele de juniori ale Elveției și are 11 meciuri pentru naționala de seniori a Albaniei.

Problemele lui Aliji îl determină pe Rednic să se bazeze în continuare pe Sergiu Popovici și Vlad Olteanu, cei doi fundași stânga din lot care au dezamăgit în acest sezon.

  Dan Nistor, out cu Gaz Metan

Mircea Rednic nu-i va putea folosi în meciul de vineri, de la ora 20:30, cu Gaz Metan pe căpitanul Dan Nistor și pe Pesic.

"Nu avem probleme medicale, dar am decis ca Pesic şi Nistor să nu facă parte din lotul pentru meciul de mâine. Nu am vrut să risc. Ei vor să joace, dar ţinând cont că ne aşteaptă trei meciuri grele într-o săptămână, eu am zis să nu riscăm.

În rest, toată lumea e bine şi aşteptăm meciul de mâine. Sper că această perioadă ne-a prins bine. Trei dintre cei care au venit vor fi în lotul de mâine, dar nu ştiu încă dacă vor juca. Ştim cât de important e meciul acesta cu Gaz Metan. Mihai Teja a reuşit să formeze un lot bun şi rezultatele sunt în spatele lui", a adăugat Rednic.

Citește și: Rednic i-a mitraliat pe "ȘumiBet" și pe Bratu: "Unii investesc în pariuri, eu în fotbal"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
calinescu_
calinescu_  •  22 Noiembrie 2018, 17:06

STRAMBU A ADUS NUMAI NULITATI ....!!!! E FOARTE CLAR CA EL A VENIT LA DINAMO SA-L DETERMINE PE NEGOITZA SA RENUNTE LA ACTIUNI IN FAVOAREA LUI ...!!! FARA NISTOR SUNTEM O PRADA USOARA PENTRU GAZ METAN ....!!!!! PACAT ....!!!!

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  22 Noiembrie 2018, 17:03
Postat de lapusneanul pe 22 Noiembrie 2018, 16:53

tilica, tot aici esti ?

Băi, nu te-a mâncat (încă) ursul????

lapusneanul
lapusneanul  •  22 Noiembrie 2018, 16:53
Postat de moartea_din_vaslui pe 22 Noiembrie 2018, 16:30

Ți-a căzut lavaliera, Tibi? HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

tilica, tot aici esti ?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează