FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Adam Nemec, în pericol: a efectuat azi controlul medical, iar verdictul nu e bun deloc! Cum riscă să își termine cariera

Nemec a strâns 24 de goluri în 86 de meciuri pentru Dinamo, plus 9 assist-uri, semnând dubla ce-a adus Cupa Ligii în 2017
Nemec a strâns 24 de goluri în 86 de meciuri pentru Dinamo, plus 9 assist-uri, semnând dubla ce-a adus Cupa Ligii în 2017

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2021 16:05 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 16:15

Atacantul slovac Adam Nemec a efectuat controlul medical, iar verdictul nu e bun delo:  va sta cel puțin o lună pe margine, trebuie să aibă grijă la recuperare ca să nu-și încheie cariera în această primăvară.

Adam Nemec, 35 de ani, a ieșit accidentat pe finalul partidei cu Sepsi (0-0), când a fost înlocuit de către Jonathan Morsay în minutul 78. Slovacul a părăsit gazonul cu dureri mari, iar Gazeta Sporturilor informa încă din week-end că fotbalistul ce-a decis ultimul Derby de România va absenta o lună din lotul "câinilor", pierzând cea mai mare parte a restului sezonului regulat.

Adam Nemec a jucat cu mari dureri la coaste pentru Dinamo

Astăzi, vârful de 1,90 de metri a efectuat un RMN și verdictul medicilor dă fiori roș-albilor: va absenta cel puțin trei săptămâni de pe gazon din cauza microleziunii fibrilare la piciorul drept, dar există și pericolul ca perioada de stat pe tușă să se dubleze, totul depinzând de cum va decurge situația medicală a lui Nemec în zilele care vor urma. 

În tot cazul, Adam nu se simte bine deloc. Și este la apusul carierei. Chiar dacă slovacul, deși neplătit de luni bune, a jucat cu dureri mari la coaste la finalul lui 2020. „Lumea critică și aruncă noroi, dar nu se știe că mulți fotbaliști au evoluat cu mari probleme medicale. Nemec de-abia putea respira, din cauza unor lovituri la coaste, însă a strâns din dinți și a jucat", a mărturisit Ante Puljici într-un interviu acordat GSP.RO la finele anului trecut. 

Dinamo are un atac slab

„Câinii" suferă în ofensivă, cu sau fără Nemec. A adunat 10 etape din 23 în actuala stagiune fără a marca! Și doar într-una din aceste runde a remizat, în rest au fost doar eșecuri. 

Adam Nemec a fost sfătuit să urmeze întocmai programul de recuperare, pentru a nu risca să-și încheie cariera în această primăvară. Slovacul a fost titularizat cu regularitate în acest sezon, a strâns 16 meciuri ca integralist, și din lipsă de alte soluții, dar și fiindcă, deși nu marca, fotbalistul era bătăios și muncea pentru coechipieri. 

4 goluriși 2 assist-uri a adunat Nemec în 22 de meciuri

Adam Nemec, negocieri dure cu Dinamo

Nemec este ultimul nume pe lista de priorități a clubului și a celor din DDB pentru renegocierea salariului. Conform angajamentului semnat vara trecută cu managementul lui Cortacero, slovacul ar fi trebuit să fie remunerat cu 18.000 de euro pe lună, doar că nu a primit niciun ban. Până acum, nu s-a ajuns la niciun acord între părți, se va mai negocia. 

„S-au plătit niște salarii, fix a doua zi, după ce s-au semnat noile acorduri. Lui Adam i s-a făcut o ofertă, dar încă nu a dat niciun răspuns, nu a acceptat, a rămas să mai discute. Din ce cunosc, el nu a primit niciun ban în vară. Nemec este un profesionist sută la sută, nu ai ce-i reproșa, e impecabil", a comentat Ionel Gane. 

VIDEO Ionel Dănciulescu: „Dinamo a fost ținută în viață de suporteri”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, de doi bani speranță! „Câinii” au șanse mici pentru play-off + ce sumă trebuie să strângă fanii până la 31 martie

EXCLUSIV Dinamo face transferul #6 » „Câinii” aduc un atacant din România!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  17 Februarie 2021, 00:32

ESANU - OLTAI(r. zamfir) , BEJAN , R. GRIGORE , A. RADU(i.amzar) - CRETU , RAUTA - MIHAIU(moldoveanu) , MAGUREANU , NEPOMUCENO - GUEYE(stere) !!!!!!!!!!!

valiomanid
valiomanid  •  16 Februarie 2021, 18:26
Postat de elgabri pe 16 Februarie 2021, 17:44

Are cifre de fundas central poate scapam de el se misca in reluare! Singurul lui atuu este lovitura de cap in rest mingea l cam faulteaza !

Corect, sa intre noul Budescu, adica Magureanu :)))))

valiomanid
valiomanid  •  16 Februarie 2021, 18:25

Iar a aflat domnul Apostol ca Nemec nu-i platit de luni bune :))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează