FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Propunere surprinzătoare a unui patron din Liga 1: "Banii din drepturile TV ar trebui folosiți doar pentru asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2016 19:45

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, vine cu o propunere inedită cu privire la banii din drepturile TV. Acesta crede că acești bani ar trebui folosiți doar pentru plata salariilor.

"Eu aș pune toți banii din drepturile TV pentru plata salariilor. Toți. Nu noi facem spectacolul, ci fotbaliștii îl fac. Eu aș pune toți banii din drepturile TV obligatoriu la plata salariilor pentru jucători.

Eu nu am o plăcere de a fi în jocul acesta al regulilor sportive, n-am fost acolo la Ligă niciodată, dar măcar atât trebuie să facem. Să spunem da, putem plăti salariile din drepturile TV, cu tot cu impozite.

O să vedeți că ajungem la salarii de maxim 3.000 de euro nu la 14.000. S-ar putea să nu fie nimeni de acord, nu știu" a declarat Iftime la DigiSport.

...despre regula folosirii unui jucător de sub 21 de ani: "Eu sunt pentru regula cu jucătorul sub 21 de ani. Eu cred că ceea ce vrem noi acum, să mizăm pe centrele de copii, să forțăm nota cu jucători sub 21 de ani, sunt niște lucruri de care nu ar trebuie să fugim. Ar trebui să le acceptăm toți.

La noi a fost continuu prea repede când s-a propus ceva. Cred că avem un fotbal bolnav și trebuie să facem ceva pentru a schimba lucrurile. Una din măsuri poate fi asta. Nu știu dacă e cea mai bună", a mai zis Iftime la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează