FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Putere deplină pentru familia Rednic la Dinamo! Luana se luptă cu Ana și Giovanni

Rednic, alături de fiica sa Luana // FOTO: GSP
Rednic, alături de fiica sa Luana // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 10:27

Odată cu revenirea lui Mircea Rednic, în Ștefan cel Mare se va întoarce și Luana, fiica-impresar a antrenorului.

Aceasta va trebui să se lupte pentru influența asupra jucătorilor cu Giovanni Becali, care este unul dintre consilierii lui Negoiță, și cu Anamaria Prodan, agent care în ultima perioadă a avut o intrare foarte puternică, după ce i-a făcut lobby intens avocatul clubului, Valentin Gheorghiță. 

În precedentul mandat al tatălui său de la Dinamo, Luana a contribuit la venirile lui Bartalasstovu și Romario Kortzorg, dar și la cea a regretatului Patrick Ekeng.

Clasament

clasament

Citește și: Pactul dintre Negoiță și Rednic! ”Puriul” a forțat mâna șefului de la Dinamo și a avut câștig de cauză

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
zecs93
zecs93  •  14 Octombrie 2018, 12:04

negoita trebuie sa mearga doar pe rednic, variantele cu giovanni si ana maria au distrus clubu si au fost tzepe la jucatori !!!

2036290743290484
Ion Marin  •  14 Octombrie 2018, 11:31

Un an mai târziu, cele două echipe se reîntâlnesc. Interul câştigase încă o Cupă a Campionilor, în timp ce Dinamo bifa al patrulea titlu. Pe 1 decembrie 1965, pe Stadionul “23 August”, s-a jucat meciul tur. Frăţilă şi Haidu marcau câte un gol şi Dinamo obţinea una din marile victorii europene, însă reuşita lui Peiro îi făcea pe campionii Italiei să fie favoriţi în manşa retur. Interul suferise a doua înfrângere a sezonului, după ce pierduseră în campionat cu 2-0 în faţa Romei. În meciul retur, dinamoviştii au jucat prudent, dar cinicul Herrera avea aşii în mână şi obţinea calificarea după o victorie cu 2-0. La finalul meciului, Pârcălab este remarcatul “Magului”, acesta poreclindu-l “Săgeata Carpaţilor”.

2036290743290484
Ion Marin  •  14 Octombrie 2018, 11:30

După vizita Realului, în toamna lui 1964 venea Interul lui Helenio Herrera. Dinamo trecuse lejer de maltezii de la Sliema Wanderers. De echipă se ocupa Angelo Niculescu şi toată lumea abia aştepta să-i vadă la lucru pe campionii Europei, Inter câştigase prima Cupa a Campionilor Europeni cu doar câteva luni înaintea primei confruntări cu Dinamo. A fost un adevărat măcel, elevii lui Helenio Herrera au intrat pe teren doar cu gândul să-şi zdrobească adversarii, campioana României pierzănd cu 6-0. Returul nu a mai contat, Interul învingând şi de această dată, însă doar cu 1-0. Cu ocazia meciului de la Bucureşti, Ioan Chirilă a reuşit să schimbre câteva vorbe cu “Magul”, acestea regăsindu-se în cartea “Zile şi nopţi pe stadion”. Fiind întrebat câte ore acordă pe zi antrenoratului, Herrera a răspuns scurt, “Douăzeci şi cinci”, continuând apoi cu o explicaţie: “Altfel nu se poate. Te ajung alţii din urmă. Trebuie să faci totul. Să fii pe gazon. Să citeşti tot ce este nou în lume. Iar în rest să te frămânţi. Tot timpul. Altfel eşti…libero. Dar nu ca Picchi, care e cel mai ocupat om din echipa mea.”

Vezi toate comentariile (5)
Comentează