FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Două transferuri la FC Botoșani după plecarea lui Denis Haruț la FCSB: „Joacă în națională”

Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoșani, primește întăriri
Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoșani, primește întăriri

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 15:41 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 17:32

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a anunțat două transferuri după ce l-a vândut pe Denis Haruț (21 de ani) la FCSB.

Cu defensiva descoperită după transferul lui Denis Haruț la FCSB, Valeriu Iftime s-a mișcat rapid și a rezolvat două transferuri. La Botoșani vor ajunge doi stoperi: Bogdan Racovițan (20 de ani), căpitanul echipei secunde a celor de la Dijon, și Ulrich Meleke (21), căpitanul reprezentativei U21 a Coastei de Fildeș.

Două transferuri la FC Botoșani: „Sunt doi copii interesanți”

„Sper să vină Racovițeanu (n.r. - Bogdan Racovițan), care e român dar are și naționalitate franceză. De la Dijon. Sper să apară zilele astea la mine. Mai este Meleke, care are biletul pentru mâine seară și va ajunge la noi. Joacă în naționala Coastei de Fildeș. Să văd cum o să iasă. Sunt doi copii interesanți la nivelul centrului apărării”, a declarat Iftime la emisiunea „Liga Digi Sport”. 

Într-un interviu acordat GSP.ro în urmă cu o săptămână, Bogdan Racovițan, fundaș central cu mamă franțuzoiacă, dezvăluia că visează să joace la Cupa Mondială și să câștige Liga Campionilor. De asemenea, tânărul stoper nu excludea posibilitatea să evolueze în România, lucru care în prezent pare iminent.

Racovițan, căpitanul echipei secunde a lui Dijon: „Vreau la naționala de tineret! Visurile mele? Să câștig Champions League și să joc la Cupa Mondială”

Cine este Ulrich Meleke, noul jucător de la FC Botoșani

Ulrich Meleke, fundaș central de picior drept, are zece meciuri la naționala de tineret a Coastei de Fildeș. Fundașul înalt de 1,81 de metri a evoluat în ultimii ani în fotbalul finlandez, pentru Ekenas și Kokkolan, după un sezon în care a fost împrumutat la Hapoel Bnei Lod.

VIDEO. Marius Croitoru: „Eu v-am mai spus asta despre Haruț”

Citește mai multe știri din Liga 1:

FC Botoșani rămâne cu 20% din Haruț: „Poate mai luăm 1 milion de euro de la FCSB”

Noul jucător de la FCSB, subiect de glume: „A mai crescut în înălțime după ninsorile astea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
400132913988647
Florin Romeo Stoica  •  05 Februarie 2021, 19:49

De nota "20" cei sau cel care s-a ocupat si se ocupa de transferurile la FC Botosani! Mereu au/ a adus jucatori care pe parcurs s-au dovedit a fi buni si foarte buni! Felicitari celui cu observarea si aducerea de jucatori pe posturile de care au nevoie!

forzzainter
forzzainter  •  05 Februarie 2021, 19:16

Nu stiu cu ce scouteri/impresari colaboreaza astia, da isi fac treaba...

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 Februarie 2021, 18:33

Si air o sa-i vanda lu jiji... Se pare ca la botosani scouterii isi fac datoria... Pe cand la fcsb, marele scouter nea jiji ce sa faca si el mai intai... Se uita la televizor si cum il vede pe unu mai rasarit scoate meleonul!!! Nea eftimie da-i nainte ca-i dai bine! Parca vad ca o sa i-l vinzi si pe sirian lu becali!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează